Donciuta parašė:
Tikrai nėra buvę kad neatrašytų. Visada atrašoma labai greit ir operatyviai. Ar per WhatsApp rašėte?
Taip, net neperskaite, du kartus rasiau. Memorial isvis nugrybavo irgi, tai su komunikacija vistiek ne europa pagalvojau 😳😁
Donciuta parašė:
Tikrai nėra buvę kad neatrašytų. Visada atrašoma labai greit ir operatyviai. Ar per WhatsApp rašėte?
Taip, net neperskaite, du kartus rasiau. Memorial isvis nugrybavo irgi, tai su komunikacija vistiek ne europa pagalvojau 😳😁
SunMoon parašė:
Lauket 3sav, ir tik dabar nusprendete TD parasyti? Jus, jau pasirinkote POL, tai kam blaskytis.
Mes neskubame, norime ramiai ir rimtai issirinkti klinika
Ocean Ni parašė:
Pabandykit parašyti per whats up. Bet kokiu atveju nėra profesionalu taip ghostinti, bet reiktų bandyti ir per kitus kanalus, jei el. paštu neatsako.
Mums ne buvo net tos pirmos konsultacijos nemokamos...
Sveikos merginos!
Lapkričio gale jau turime paskirtą vizitą pas TR gydytoją IVF'ui.
Prieš vykstant daretės kokius kraujo turimus ar ultragarsą?
Kažkaip kyla daug abejonių, nes per 1ivf turejom tik 3 folius, per 2ivf jau buvo 8. Tai atrodo tokia nežinomynė, jei nuvyksim ir bus tik 2-3 foliai, tai nesinorės startuoti.
Klinika atsako, kad gydymą daro net ir su 1 foliu. Nu suprantu jiems taip nesvarbu, stimuliuoja su tiek kiek yra. Bet Mums tai svarbus faktorius, kad jų būtų kuo daugiau. O į turkiją nepriskraidysi kiekvieną mėnesį patikrinimui.
Tai gal Jūs Lt kažkaip tikrinotes? Ar per daug apsilraunu? 🙈
Lizee parašė:
Sveikos merginos!
Mes tai tikrinamės lt ciklo pradžioje ir ciklo vidury, kad pagauti tinkamiausią momentą ir tuomet pradedame stimuliaciją lt, po 5 dienų pasitikriname kaip auga ir skrendame į Turkiją jei viskas ok.
Lizee parašė:
Sveikos merginos!
Man tikrintis neorašė, bet pati prieš skrendant nueidavau pasidaryti echo, dėl šventis ramubės, kad nebūtú taip, jog nuskrendi ir laba diena kokia cista, ar dar kas neplanuoto. Man taip būdavo ramiau.
Lizee parašė:
Sveikos merginos!
As, svarstau pradeti stimuliacijas LT. Pasitikrinu UG, pasidarau tyrimus ir startuoju. Tada 6/7cd jei viskas ok, bunu TR.
Jums, jei viena cikla daugiau, kita maziau folikulu-toks planas, butu gerai.
Bar.bar parašė:
Prieš važiuojant stimuliacijai netikrinoTik liepe naudoti KT.
KT ir man paskyrė.
SunMoon parašė:
As, svarstau pradeti stimuliacijas LT. Pasitikrinu UG, pasidarau tyrimus ir startuoju. Tada 6/7cd jei viskas ok, bunu TR.
Geras! Nu šito varianto jie net nesiūlė, sako galim startuoti jei ir vienas bus. Nu bet čia kažkaip durnai gaunas, nuskrendi ir vienas folis tik...
O čia Jums TR gyd tokį variantą pasiūlė?
Ocean Ni parašė:
Man tikrintis neorašė, bet pati prieš skrendant nueidavau pasidaryti echo, dėl šventis ramubės, kad nebūtú taip, jog nuskrendi ir laba diena kokia cista, ar dar kas…
Aš taip pat jiems parašiau, kad gal verta Lt nueiti pasitikrinti, atrašė, kad mes tokio dalyko nepraktikuojam, nes vis tiek foliu dar gali nesimatyti, nes gali būti per maži. Na tai ir nežinau ką daryti...
Lizee parašė:
KT ir man paskyrė.
2cd, matosi antriniai, aisku ne visi. Bet, nuskristi su vienu foliu, nu sorry, juk pinigai nemazi.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai