2013.01.05 06:21 (prieš 13 m.)
Sveikos, įsijungiu į šią temą
laukiam pirmagimio, o dėl jo vardo nuolat kyla ginčai su mylimuoju. Man patinka vardai, kuriuose yra dvibalsis arba dvi balsės šalia, tada vardas "skamba": Aistis, Eimis, Emanuelė, Aidenas, Laisvis, Okeanė. Vyras prieš tokius vardus, jam Ąžuolas! O man nepatinka, nes pažinojau kelis Ąžuolus, vieną šaukdavo "Ąžke", o kitą "Ąžiuk"
. Nori nenori, vardą trumpins, arba darys mažybinę formą. O mergaitės norėjau Idilės, bet paskui pati pagalvojau, kad gali Ide, Idute vadint
Pas mus giminėj daug Jonų, tai bent čia sutapo nuomonės: Jonas arba Joneta. Dar vyrui iš dalies patinka Aistis. Dėl madingų vardų: kiek dabar pradinukų klasėje Lukų, Emilijų, Gabrielių? Aš pamenu mano klasėje buvo 2 Ievos, 4 Gintarės ir 3 Justinos
tai vadino pavardėm. Pagalvojau, kad niekad nedėsiu populiaraus vardo, kad dėsiu išskirtinį.
Mano pačios vardas Simona, kai mažytė buvau, nebūdavo aplink jų, vėliau pradėjo populiarėti šis vardas. Dažnai esu Sima, bet man patinka, nes nuo vaikystės nekaip skambėjo tas vardelis "Simona lipdo uzboną". Labai gražus mano vyro vardas - Adas.