Mamuliauskis parašė:
Vu=ytautae ir man labai grazus vardas, bet mano vyrui nepatinka vardai su ilgosiomis raidemis![]()
Ir mantes varda labai svarsteme
![]()
o tai yra Vitaute su trumpaja
Mamuliauskis parašė:
Vu=ytautae ir man labai grazus vardas, bet mano vyrui nepatinka vardai su ilgosiomis raidemis![]()
Ir mantes varda labai svarsteme
![]()
vitaja parašė:
Man visgi graziau skamba Vytaute
ir panele tokiu vardu pazinojau jau labai grazi buvo
Mamuliauskis parašė:
Man visgi graziau skamba Vytauteir panele tokiu vardu pazinojau jau labai grazi buvo
![]()
na sitam forume paziurek kur yra vaiku vardai manau kazka grazaus tikrai issirinksit,gal ka nors isskirtinio,nes neidomu kada kas antra mergyte smilte vakare kamile
vitaja parašė:
na sitam forume paziurek kur yra vaiku vardai manau kazka grazaus tikrai issirinksit,gal ka nors isskirtinio,nes neidomu kada kas antra mergyte smilte vakare kamile
Dekuj
Mes jau turime varda
Mamuliauskis parašė:
DekujMes jau turime varda
![]()
labai saunu ar galima suzinoti?
vitaja parašė:
labai saunu ar galima suzinoti?
Taip galima
Migle
Labai ilgai rinkome kol apsisprendeme, man sis vardas nuo mazu dienu patiko, aisku is seneliu sulaukeme neigiamos reakcijos, bet cia musu pasirinkimas ir mums jisai grazus
Mamuliauskis parašė:
Taip galimaMigle
Labai ilgai rinkome kol apsisprendeme, man sis vardas nuo mazu dienu patiko, aisku is seneliu sulaukeme neigiamos reakcijos, bet cia musu pasirinkimas ir mums jisai grazus
![]()
tai retai kada seneliams patinka vardai
bet paskui susitaiko su tuo ir pamirsta :))
Alisa_miau parašė:
tai retai kada seneliams patinka vardaibet paskui susitaiko su tuo ir pamirsta :))
o kas jiems belieka
Mamuliauskis parašė:
Taip galimaMigle
![]()
tikrai grazus, tarpkitko dabar jau ganetinai retas
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai