vitaja parašė:
tikrai grazus, tarpkitko dabar jau ganetinai retas
tai ir leme musu apsispredima, kad ispopuliariuju sarao jisai iskrito
vitaja parašė:
tikrai grazus, tarpkitko dabar jau ganetinai retas
tai ir leme musu apsispredima, kad ispopuliariuju sarao jisai iskrito
Alisa_miau parašė:
tai retai kada seneliams patinka vardaibet paskui susitaiko su tuo ir pamirsta :))
tai jau tikrai musu tevai irgi buvo pries kai brolis savo sunui Meido varda idejo baisiausiai liezuvi lauze,o dabar priprato
lina1984 parašė:
sveikutes kur visos mergytes pradingo?pas mus keblumai su vardu,man labai grazus Vakario vardas,bet va mano mazasis vyras priestarauja,sake fui negrazus.kaip jus vardukus rinkote tos kurios jau turite keleta vaikuciu?
![]()
Gi tau portalų google yra kur galima rasti atsirinkti sau patinkančius ir tada iš tų rinktis
Vaiva_ parašė:
As tiek tu vardu perziurejus, kad man beveik niekas net neuzstrigo...Tauras man grazus... Bet manajam visai nepatinka jis...
Tai va ir nzn ka bedaryt..
Jau visai nebesimasto, jau tiek visko pergalvojau, kad jau atbuko man smegenine, nebesuprantu, ko noriu, ko ne...
![]()
kažką vis dėlto teks sugalvoti
o gal, žiūrėk, vaikutis gimdamas atsineš sau vardą..
facimela5 parašė:
Sveikos mamytes! laukiu pirmagimio ir turiu dideli galvos skausma, nes niekaip nerandu(nesugalvoju) berniukui vardo. Su mergyciu vardais problemu neturiu, bet berniukui.......gyvenu uzsienyje, tai dar ir vardo tarimas kitaip kartais skamba. Gal galite ka pasiulyti ?
Sveikutes, mes su vyru ir turime problema su vardo rinkimu sunui. Gyvename Ispanijoje, ir abu norejome vardu Matas, bet cia jis reiskia "tu zudai"! Tai kaip berniukui uzdeti toki varda?? Tad turime dideli galvos skausma
Vaiva_ parašė:
Man tai isvis grazesni lietuviski ar bent sulietuvinti vardai ar bent galas vardo..Kaip jums Taurijus??
![]()
Man tai nelabai... Kazkaip man Tauras zymiai vyriskiau ir graziau.
O jus Lt gyvenat ar ne? Nes jei lt tai man asocijuojasi su taurele labiau nei su tauru sitas jusu naujadaras. O jei kur kitur gyvenat pvz anglai tartu Tauridžas, o va Tauras graziai visai istartu
Bet kaip sakant ne vardaszmogu o zmogus varda puosia
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai