StebuklingaŽaluma parašė:
O varge, man atrodo, mes tuos pačius straipsnius skaitom![]()
Nežinau, kokiu tikslu, kokiu pagrindu, bet šį esu skaičiusi anksčiau ir aš. Net ne…
O ka jums Marina atrase vakare del kresumo rodiklio? Pasitare su F ?
Nežinau, kokiu tikslu, kokiu pagrindu, bet šį esu skaičiusi anksčiau ir aš. Net ne…
Sugalvojau parašė:
Tokiu tyrimų nerasit, nes jiems nebus duotas leidimas. Vien iš etikos pusės. Pabandykim kažkuom pašerti moteris ir pažiūrėti, kad bus.
Tokiu publikaciju radau, kur aprasyta kad neverta valdyti tu uNk, ir kad steroidai duoda daugiau zalos nei naudos. Bet.... nu o ka daryt 😫
Siaip mums su kibimu lyg nebuvo bedos, jei yra kam kibti. Bet beda kad tiesiog nelabai kad gaunasi, ilgu bandymu prireikia kol kazkas uzsimezga. Nesusipratimas man tie uNk.
Aš net ir klausiau prieš antrą ciklą, ar tikrai be Difrelino, galvojau, gal ar užmiršo, ar kaip taip yra, kad man jo nedavė... Na žodžiuŽiauriausia, kai nesuval…
Nu bet geriausia dalis, kad nors kaip juokavom forume greit pati sau isikelsi ta embrioniuka 🤭, bet vistiek pavyko ir labai linkim visos toliau isikabins zirniukas iki galo 🤞
Atene123 parašė:
Ziboro receptą išrašė. Tai aš kadangi prisibijau dabar kaitalioti, tai leidžiuosi dvigubą Fraxi ir rytoj ar poryt važiuosiu prisiduoti kraują.
Ocean Ni parašė:
Nu bet geriausia dalis, kad nors kaip juokavom forume greit pati sau isikelsi ta embrioniuka 🤭, bet vistiek pavyko ir labai linkim visos toliau isikabins zirniukas …
Jooo, pamenu, kad žiauriai nervinausi čia prieš gerą savaitę, visą forumą sukėliau ant kojų... Ir verkiau, ir panikavau, bet buvo, kad nuoširdžiai ir pasijuokti spėjau iš vosos šitos situacijos šaržo ir kaip mes čia pradėjome interpretuoti
Testukas kolkas ryškėja. Žinau, kad viskas trapu. Bet žinau ir tai, kad pasiruošimas ir įkėlimo laikas buvo teisingi. Tas duoda vilties, kad ne taip durnai reikalauta buvo...
Jooo, pamenu, kad žiauriai nervinausi čia prieš gerą savaitę, visą forumą sukėliau ant kojų... Ir verkiau, ir panikavau, bet buvo, kad nuoširdžiai ir pasijuokti spė…
Ir labai gerai, kad pasidarei tyrimus, echo papildomus. Dabar bent zinai, koks tau protokolas suveike, koks buvo LH tuo metu ir tt. Čia iš tikro aukso vertės informacija ir ateity bus :).
Ocean Ni parašė:
Ir labai gerai, kad pasidarei tyrimus, echo papildomus. Dabar bent zinai, koks tau protokolas suveike, koks buvo LH tuo metu ir tt. Čia iš tikro aukso vertės inform…
Kaip ir gerai... Bet kai pagalvoji, kas man ateity skirs FET'ui stimuliuotą ciklą su Cetrotide ir be Ovitrelle
Kaip ir gerai... Bet kai pagalvoji, kas man ateity skirs FET'ui stimuliuotą ciklą su Cetrotide ir be Ovitrelle![]()
Tau tiesiog tvarkingo stimuliuoto ciklo su letrozole reiktú ir tiek :). Ir normalia gydytojo prieziura laiku, nereiktu ir to cetrotide :). Nebutina tiek dziazuot kas karta 😃
Ocean Ni parašė:
Tau tiesiog tvarkingo stimuliuoto ciklo su letrozole reiktú ir tiek :). Ir normalia gydytojo prieziura laiku, nereiktu ir to cetrotide :). Nebutina tiek dziazuot ka…
Greičiausiai, kad esi teisi... Normali gydytojo priežiūra yra esmė.
Ha, jaučiu smagu būtų vežimėlius kartu pastumdyt.. kitą vasarą
Ko ir linkiu
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai