Sugalvojau parašė:
Ha, jaučiu smagu būtų vežimėlius kartu pastumdyt.. kitą vasarąKo ir linkiu
![]()
Stumdysim stumdysim... Tik Jūsų leliukas bus gal kokių porą sav.jaunesnis
bet nieko...
Jetus, kad taip būtų, Dieve duok.
Sugalvojau parašė:
Ha, jaučiu smagu būtų vežimėlius kartu pastumdyt.. kitą vasarąKo ir linkiu
![]()
Stumdysim stumdysim... Tik Jūsų leliukas bus gal kokių porą sav.jaunesnis
bet nieko...
Jetus, kad taip būtų, Dieve duok.
Labukas, kaip galvojat kvarsint Marinai galva ar ne? 😁 Situacija tokia - po siandienos echo ir pagal F plana įkelimas (blokuotas ciklas - dipheriline, estrofem ir ovitrele del zemu gimdos uNK) bus po 113,5 val. nuo pirmos progesterono dozes. Bet pagal BeReady (darytas Lietuvoj) turetu buti po 135 val. Tai cia 21 valandos skirtumas.
Ar pamirst ta BeReady? Nes ir pasiruosimas ne visai toks pats kaip buvo ruosiantis BeReady.. Tada nebuvo diphereline, nebuvo Ovitreles, buvo daugiau estrofem ir daugiau progesterono. F zino mano BeReady rezultatus.
Liko savaite iki įkelimo, bijau, kad dabar as cia uzimsiu daug eterio 😅☺️🙈
StebuklingaŽaluma parašė:
Užvakar ryte buvo HCG 14. Šiandien po pietų pasiekė jau 80. Praėjo 56 valandos. Kažkoks didelis šuolis. Normalu?
Tikrai taip, tokioje ankstyvoje stadijoje dvigubėjimo laikas žymiai greitesnis - viskas puikiai.
Donciuta parašė:
Tikrai taip, tokioje ankstyvoje stadijoje dvigubėjimo laikas žymiai greitesnis - viskas puikiai.
O aš jau pradėjau googlinti, ką reiškia, jei auga per greitai. Aišku, radau baisių dalykų.
Jums irgi taip smarkiai didėjo?
O aš jau pradėjau googlinti, ką reiškia, jei auga per greitai. Aišku, radau baisių dalykų.
Taip, man augo labai greitai pradžioje, paskui sulėtėja - viskas čia tikrai normalu, kai tokie maži skaičiai. Reikia tik džiaugtis, kad taip sparčiai auga
Donciuta parašė:
Taip, man augo labai greitai pradžioje, paskui sulėtėja - viskas čia tikrai normalu, kai tokie maži skaičiai. Reikia tik džiaugtis, kad taip sparčiai auga :)…
Dabar lyg pamenu Jus iš forumo prieš 2 metus kokius... Jūs lyg pas F lankėtės tada nesėkmingai. Pastojote natūraliai?
Dabar lyg pamenu Jus iš forumo prieš 2 metus kokius... Jūs lyg pas F lankėtės tada nesėkmingai. Pastojote natūraliai?![]()
Taip lankėmės, bet pas F nepavyko. Pastojome Turkijoje pas gydytoją Emre
Donciuta parašė:
Taip lankėmės, bet pas F nepavyko. Pastojome Turkijoje pas gydytoją Emre![]()
Kaip smagu žinoti. Nes, jeigu nepainioju Jūsų su kita nare, buvote praradę viltį po F
Ir visgi...
Kaip smagu žinoti. Nes, jeigu nepainioju Jūsų su kita nare, buvote praradę viltį po F![]()
Na kelias tikrai nebuvo lengvas ir dabar dar ne kelio galas, bet nuvykus į Turkiją tikrai atsirado žymiai daugiau vilties 😊
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai