abalducia parašė:
Laba, buvo imta biopsija dėl CD138 gal atsakysite 🙂 per kiek laiko maždaug sulaukėte atsakymų?
Apie 2 sav., tik neiškart mus informavo, tai aš užklausčiau
abalducia parašė:
Laba, buvo imta biopsija dėl CD138 gal atsakysite 🙂 per kiek laiko maždaug sulaukėte atsakymų?
Apie 2 sav., tik neiškart mus informavo, tai aš užklausčiau
Planuojame Fet, po 3 LIT cross match neigiamas, aišku Fodina rekomenduoja kartoti dar 2 Lit, kažkaip jau abejojame tos procedūros veiksmingumu, o ir kaina už dvi Lit su kelionėm ir kraujo tyrimais gaunasi virš 1000 eur. Pasidalinkit savo patirtim, ar buvo kad po 4 procedūrų Lit tapo teigiamas, patarkite
Vilties_trupinėlis parašė:
Planuojame Fet, po 3 LIT cross match neigiamas, aišku Fodina rekomenduoja kartoti dar 2 Lit, kažkaip jau abejojame tos procedūros veiksmingumu, o ir kaina už dvi Li…
Aš šiame forume rašiau savo patirtį pas F ir apie LIT. Pakeitus kliniką gydytojas man paaiškino, kad LIT nėra nepastojimo priežasčiai "gydyti". Kiek iš kitų narių matau tai F LIT'u gydo net ir tuos, kuriems crossmatch teigiamas. Man po 6 LIT imuniniai kraujo tyrimai rodė kaip Karpenko sakė "totalus disbalansas". Jei norit galit ir privačiai parašyti
Vilties_trupinėlis parašė:
Planuojame Fet, po 3 LIT cross match neigiamas, aišku Fodina rekomenduoja kartoti dar 2 Lit, kažkaip jau abejojame tos procedūros veiksmingumu, o ir kaina už dvi Li…
Stipriai pritarsiu sugar9
Dabar po F gydymo konsultuojuosi su gydytoja LT, LV ir TR, visi trys jie pasake kad LIT yra ne tik neveiksminga, bet net žalinga.
Mes patys darėm 4 ir siūlė po nepavykusio FET dar daryti 4+2 po Fet. Nors mes jau prieš 1 FET buvome pasiekę reikiamus rezultatus. Bijau, kad tai tik pinigų plėšimas...
Ameli parašė:
Stipriai pritarsiu sugar9
Dabar po F gydymo konsultuojuosi su gydytoja LT, LV ir TR, visi trys jie pasake ka…
Va šioje vietoje ir verčia susimąstyti... tai ką su LIT bando pasiekti? Teigiama crossmatch ar ką? Net ir po 6LIT nebus pabaiga jį daryti
Amuleda parašė:
Sveika, parduoda, aš visus vaistus perku su latvišku receptu, parodau telefone
Ooo aciu, pirmas kartas taip. Tai truputi supanikavau ka reikes daryti.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai