FoxLady parašė:
Priminkit, pas ka lankotes?
Vaigauskaite nw
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFoxLady parašė:
Vaigauskaite nw
FoxLady parašė:
Beje kada jus pradesite ivf?
Inanana parašė:
Beje kada jus pradesite ivf?
Tai va dabar tokiam laukime.
Mm diena siandien/ryt, dabar pradeda teplioti, o pramusus turiu iskart skambinti i Santaras ir pasirodyti 2-3 cd.
Dazniausiai ta pacia diena pramusa, is vakaro neteplioja iprastai, tai gal jau bandyti skambinti..
FoxLady parašė:
Tai va dabar tokiam laukime.
Mm diena siandien/ryt, dabar pradeda teplioti, o pramusus turiu iskart skambinti i…
Oi zinokite su tuo pramusimu. Mane si cikla labai subalamutino. Viena diena biski patepliojo galvoju va jau skambinu prasideda menesines. O ne velnio jos prasidejo tik po pusantros dienos. Tai buvau ir vizita suplanavausi ir atsaukiau. Na zodziu bet gerai kad prieme vaigauskaite sestadieni/)
Inanana parašė:
Oi zinokite su tuo pramusimu. Mane si cikla labai subalamutino. Viena diena biski patepliojo galvoju va jau skambinu prasideda menesines. O ne velnio jos prasidejo …
Kadangi jau ir skausmai uzejo, isgeriau vaistu ir paskambinau, tai gerai kad iskart, nes baisiai vietu sake nebeturi.
Tai siaip ne taip iterpe, atvykti penktadieni 7 ryto, mums dar 150km vaziuoti
FoxLady parašė:
Kadangi jau ir skausmai uzejo, isgeriau vaistu ir paskambinau, tai gerai kad iskart, nes baisiai vietu sake nebeturi.
Oi bet gerai kad iterpe. Na atsikelsite anksciau. Bet lauksime ir is jusu ziniu kaip jums sekasi.
Inanana parašė:
Oi bet gerai kad iterpe. Na atsikelsite anksciau. Bet lauksime ir is jusu ziniu kaip jums sekasi.
Aha, labai idomu kaip kas
Pasidalinsiu protokolu.
Ech naujas etapas, tiek nezinomybes ir jaudulio
FoxLady parašė:
Aha, laba idomu kaip kas![]()
Pasidalinsiu protokolu.
Laba tikrai pasidalinkit po vizito protokolu ☺️
GiedreG parašė:
Laba tikrai pasidalinkit po vizito protokolu ☺️
Aha ypac mums mazarezervems idomu
O koks skirtumas ka paskiria kitoms? Jei kitai kitaip nei jums, tai sakot daktarui kodel man paskyret ne taip kaip FoxLaydy?
Čia paskutiniu metu labai bloga tendencija lygintis vaistus ir kam kiek ispunktuoja. Paskui su normaliu rezultatu - sesias foliais sedi ir verkia. Kai nesivaikydama forumo galvotu - nu va sesios geros galimybes
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai