Inanana parašė:
Lygtais kazkur skaiciau kad net kazkada uzsidaro laboratorija santarose apsivalymui. Ar ne nuo gruodzio 17 dienos
Kažkur aš tiksliai surašius buvau šioje temoje. Reik paieškot. Skambinau klaust.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
Lygtais kazkur skaiciau kad net kazkada uzsidaro laboratorija santarose apsivalymui. Ar ne nuo gruodzio 17 dienos
Kažkur aš tiksliai surašius buvau šioje temoje. Reik paieškot. Skambinau klaust.
Rama parašė:
Sveikos, siandien buvo patikra po 5 dienų stimuliacijos.. tokiom liūdnoms nuotaikoms grįžau, tai rašau čia norėdama sužinoti ar čia blogai ar geraiciklo pradžio…
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad dar anksti liūdėti. Man per pirmą apžiūrą, po 5 dienų nuo stimuliacijos suskaičiavo tik 11 fokiukų ir iš jų didesni buvo tik 2. Per sekančius vizitus buvo taip liūdna nes gydytoja sakė kad tikėjosi geresnio vaistų poveikio ir klausimas ar galės punkciją daryti. Rezultatas: išpunktavo 13, iš jų brandžios 12, apsivaisino 10, o penkias dienas išgyveno ir buvo užšaldyti 9 ❤️
DomiDom parašė:
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad dar anksti liūdėti. Man per pirmą apžiūrą, po 5 dienų nuo stimuliacijos suskaičiavo tik 11 fokiukų ir iš jų didesni buvo tik 2…
Oho koks puikus galutinis rezultatas!! Labai aciu už pasidalinimą, tai duoda daugiau vilčių 🙏 nu daba lauksiu ketvirtadienio, viskas bus aišku, o dar aiškiau savaitgalį, nes nusimato punkcija...
Rama parašė:
Oho koks puikus galutinis rezultatas!! Labai aciu už pasidalinimą, tai duoda daugiau vilčių 🙏 nu daba lauksiu ketvirtadienio, viskas bus aišku, o dar aiškiau savait…
Lauksim ziniu
as ryt einu
Inanana parašė:
Lauksim ziniuas ryt einu
![]()
Linkiu kad viskas sklandžiai ir aiškiai praaitu 🙏 taip pat lauksiu žinių iš jūsų!
Vellvet parašė:
Sveikos! Gal galėtumėt priminti tiesioginį Santaros vaisingumo centro telefono numerį? Ačiū! 🙏
Prašom +370 652 77902
mexi parašė:
Merginos, stebuklų būna. Jau šį ciklą turėjau pradėti stimuliaciją, nes mano diagnozė po laparaskopijos nevaisingumas dėl kiaušintakių nepratekamumo. Diagnozė nusta…
Kokios geros zinios ir koks tikrai stebuklas artejant graziausioms metu sventems! Sklandaus ir grazaus laukimo
Inanana parašė:
Po vizito 6 auga iš sesiu. Dar rado septinta folikulabet jis toks maziukas.
Priminkit, pas ka lankotes?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai