Amerena parašė:
koks sudzius!!!![]()
![]()
![]()
daug ka prarado...tai db ir nesidomi suneliu? nepyk jei nenori pasakot suprasiu...
as lb tokiu vyru nekenciu..prisidirba ir tepa slydes..mano sese ir paliko vyras su metuku sunumi ir besilaukiancia antro..dekui D jiems db 5 ir 4 metai vaikams ir turi nuostabu kita tetuka
![]()
net nesidomi... mes buvom susizadeje, ir planavom vaikeli, o kai buvo 3 men isejo i darba ir negrizo, susidejo daiktus ir paliko mus... isgyvenau kosmara, nes dirbt neleido daktarai tada, pasalpu negavau, tik i skolas kritau kelis tukstancius svaru, dabar is vaiko pin nuskaiciuoja skola... zodziu ilga istorija, bet kas zino ta istorija,kas mate gyvai sako ten jau knyga rasyt galetu... nes buvo didelis kosmaras, nenoriu cia apie viska pasakot kas buvo, nes noriu ta praeiti palaidot, ir dziauktis nauju gyvenimu su savo maziuku, mudu istverem kartu daug.. del to vaikas mane tik pripazista, pasitiki... nes mes buvom tik dviese visada... db pries 2 sav tik mano tetis atskrido, bet dar nelebai priprato, nori matyt mane.. kai as esu jis nieko nebijo, zaidzia, bet tik iseinu vaiaks verkia....o man sirdis plysta..

daug ka prarado...tai db ir nesidomi suneliu? nepyk jei nenori pasakot suprasiu...
as lb tokiu vyru nekenciu..prisidirba ir tepa slydes..mano sese ir paliko vyras su metuku sunumi ir besilaukiancia antro..dekui D jiems db 5 ir 4 metai vaikams ir turi nuostabu kita tetuka