vredzina parašė:
parasyta 25
neperdaug,as nebeatsimenu bet man atrodo per daug o ka pati valgai?viduriukai neuzkietijo?yra gera pankolio arbata nuo savaites duodama raminanti vaika
vredzina parašė:
parasyta 25
neperdaug,as nebeatsimenu bet man atrodo per daug o ka pati valgai?viduriukai neuzkietijo?yra gera pankolio arbata nuo savaites duodama raminanti vaika
dodosiukas parašė:
neuzkieteja. na inf lapeli parasyta tiek.as pirma karta 10tik dawiau.man irgi atrodo kad per daug.kada ta arbata geriausia duoti?
shipra parašė:
Lab ryt visoms!![]()
oj perskaiciau minusiukes istorija, tai net silpna pasidare, nabage, nu bet viskas jau gerai, per kancias i zvagdzes... daug medaliu tau![]()
o tos juodes , tai cia kurios? afro ar indes?papasakokit apie tuos antspenius, visai pamirsau apie tokius , acius
![]()
galima pasikeist personala, jei netinka, as tai per praeita gimdyma paprasiau, kad pakeistu,nes buvo abi prisirukiusios ir grubios...bet gavau jauna nepatyrusia, si kart keisiu kelis kart jei ka
del to vyra gerai turet, jei reiktu teisybes ieskot...
neringa2 parašė:
negalima taip sakyti,man daug moteru pasakojo,kad jei ne juode midwife,tai nezinia kuom butu baigusis,tiesiog tokia pasitaike jai rastininke
galima sakyt nes tai realybe, nuo kurios nepabegsi, pas jas mazai atsakomybes jausmo, o nuomuones reisimas iekvieno asmeninis reikalas nepatinka keiskite portala
violiux parašė:
Man irgi labai mazai pradejo judeti ir pilvas kietas kaip akmenukas, vaikstau kaip antis... Greiciau viskas pasibaigtu...
kaip antis
gerai pasakyta, nes pati taip vaikstau
shipra parašė:
Lab ryt visoms!![]()
oj perskaiciau minusiukes istorija, tai net silpna pasidare, nabage, nu bet viskas jau gerai, per kancias i zvagdzes... daug medaliu tau![]()
o tos juodes , tai cia kurios? afro ar indes?papasakokit apie tuos antspenius, visai pamirsau apie tokius , acius
![]()
Juodes tos kur is medzio tik vakar islipo. As ne apie babajus.
Rytte parašė:
galima pasikeist personala, jei netinka, as tai per praeita gimdyma paprasiau, kad pakeistu,nes buvo abi prisirukiusios ir grubios...bet gavau jauna nepatyrusia, si kart keisiu kelis kart jei ka![]()
del to vyra gerai turet, jei reiktu teisybes ieskot...![]()
Matai galima, o as nezinojau. buciau zinojus buciau tikrai keitus. kita katta jei dar ryziuos kada gimdyt zinosiu. tai vyras buvo. ir sako jai darykit darykit ka nors. kodel taip sunku jai. o ji su tuo stallu ant praejimo sedz razos ir jam net nebuvo kaip iseit is tikro. nebent ja apverst su tuo stalu. ir jei nebutu vyro salia buve tai tikrai jauciu buciau mirus.
dabar kol guliu sedziu tyliai bet paskui. as rasiu tas juodasiknes ant kuriu tankus reiks uzstumt.
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai