2012.07.02 12:57 (prieš 14 m.)
mariii parašė:
Labas busimos mamytes. Uzsiregistravau genetiko konsultacijai Medicinos diagnostikos ir gydymo centre Grybo g., ar kuri nors ten tyretes? man viskas gerai, neskauda, nekraujuoju, tfu tfu tfu... viskas tikrai gerai, bet labai noriu paziureti kaip auga ir vystosi leliukas. Tik nezinau ar nepaskubejau, nes po menesio jau darys ir mano daktare echoskopa. Gal galit papasakoti tos, kurios jau buvot pas genetikus, to apsilankymo privalumus nuo paprasto echo? kazkaip man atrodo, jog jei apsilankysiu- busiu daug ramesne, vistik suzinosi kaip vystosi lelius, ir ar viskas pas mus gerai
Kaip matau, jums eina 16 sav. Siūlau registruotis, kai bus 18-19 sav., nes tuomet ten geriau mato kai kuriuos dalykus, kad ir dėl Dauno sindromo.
Mes buvom 15 sav., tai kaip genetikė sakė tokiu laiku kai ką mato, kai ko ne. Mums reikėjo truputį anksčiau, ar vėliau. Konsultacija buvo naudinga, bet pas mus šeimoje galima įtarti, kad yra paveldima liga. Šiaip pasakė, ko laukiamės, išmatavo leliuką ir pan. Klausė ir dėl tyrimų, bet kadangi nematė reikalo daryti, tai nedarėm. Buvom tiesiog konsultacijoje su echo. Kai bus 19 sav. eisim pakartotiniam.