laurisima555 o parašė:
Ir is ko duodat gerti:is buteliuku ar jau su kokiom gertuvem supazindinot maziukus?
As jau nuo 4 men duodu gert is spec puoduko kur su snapeliu
o verdu kasdien
laurisima555 o parašė:
Ir is ko duodat gerti:is buteliuku ar jau su kokiom gertuvem supazindinot maziukus?
As jau nuo 4 men duodu gert is spec puoduko kur su snapeliu
o verdu kasdien
minicienta parašė:
As jau nuo 4 men duodu gert is spec puoduko kur su snapeliuo verdu kasdien
![]()
Su 7men.
artura25 parašė:
as irgi kiekviena diena verdu o atsigerti duodu is buteliuko..nors ir bandau pratinti is puodelio gert kur su snapeliu bet niekaip nepripazysta ji man jo.
as pradzioj bandziau is tommy tippy nesilaistancio puodelio su snapeliu - tai ten reikia traukti s to snapelio tai manishkiai nesuprato visai to puodelio
KAndzioja ta snapeli ir tiek; Dabar nupirkau pabandymui viena tommy tippy su snapeliu bet ten bega vandenukas, nereikia traukti - tai visai geria is jo netgi abu
aishku aplaisto dar viska aplinkui nes butinai patys nori laikyti
na bet bent jau pageria, reiks ir antra nupirkti toki
Ligituxx parašė:
as pradzioj bandziau is tommy tippy nesilaistancio puodelio su snapeliu - tai ten reikia traukti s to snapelio tai manishkiai nesuprato visai to puodelioKAndzio…
ir mano lygiai taip pat,kandzioja ir viskas o netraukia..reikes ir man ieskoti puodelio kur pats bega vanduo
artura25 parašė:
ir mano lygiai taip pat,kandzioja ir viskas o netraukia..reikes ir man ieskoti puodelio kur pats bega vanduo![]()
maximoj yra
snapelis atsilenkia jo
laurisima555 parašė:
Ar kiekviena diena darot darzoviu koseles,ar pav dviem dienom issiverdat?
As kiekviena diena verdu
Tai tikriausiai as cia viena verdu dviem dienom(darzoviene ir grikius),tik bulve verdu kasdien jei dedu,o pusrycius kasdien gaminu.
Galvoju irgi pradet supazindint jau su kokia gertuve,bet nezinau kokia isrinkt,nes ne kokia patirtis buvo su dukra kuri grieztai atsisake bet kokios gertuves ir tik is buteliuko gere.
laurisima555 parašė:
Tai tikriausiai as cia viena verdu dviem dienom(darzoviene ir grikius),tik bulve verdu kasdien jei dedu,o pusrycius kasdien gaminu.
tai kada dukra pradejo gert ne is buteliuko, nes maniskiui tik is buteliuko, prisipirkau per tas akcijas gertuviu niekaip is ju negeria.
laurisima555 parašė:
Na as tik zuiki issiverdu dviem dienom
o visa kita tai kiekviena diena verdu
o grikiai tai man taip skanu....kad as be ju nei dienos negaliu buti ...tai abu ir valgom su mazuoju
net vyras juokiasi, sako isprotejai su tais grikiais
bet va idomiausiai tai kad pries niestumu as ju niekad nevalgydavau man jie smirdedavo, o kaip pastojau....daug kilu suvalgiau as ju ir toliau valgau
matyt ju deka pavyko man numesti visus kg kiek priaugau per nestuma ir dar 6 kg
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai