Smice parašė:
Tik priminket pirstu zemynka cia kalbesi su tuo valgymu, manoji isvis nevalge kosiu jokiu, tik pirktines... Kiek asarojau kad nevalgo nei mesos nei darzoviu nie…
Man taip nerealiai saunu atrodo kai jau vaikas gabaliukus kramto
liuks
Smice parašė:
Tik priminket pirstu zemynka cia kalbesi su tuo valgymu, manoji isvis nevalge kosiu jokiu, tik pirktines... Kiek asarojau kad nevalgo nei mesos nei darzoviu nie…
Man taip nerealiai saunu atrodo kai jau vaikas gabaliukus kramto
liuks
Toxic parašė:
kaip smagu, super![]()
as irgi domėjausi šiuo primaitinimo būdu-gabaliukais.
As vienai nei obuolio neduodu nei sausainio nes ji nesupranta kad reik sukramtyt ir tada kist vel ki kisa ir kanda istisai
tai nusipirkau sieteli toki 
Žuvytė parašė:
Man taip nerealiai saunu atrodo kai jau vaikas gabaliukus kramtoliuks
![]()
Tas svarbiausia kad koses darydavau jetau kokiu tik nebandziau ir ji man nevalgydavo, viena karta pati valgiau tusinta vistiena su bulvem morkom, ir daviau gabaliuka su tokia baime kad pasprings o ji am am ir sukramte isiziojus lauke dar tai va verties per galva kol supranti ko nori vaikas
Smice parašė:
As vienai nei obuolio neduodu nei sausainio nes ji nesupranta kad reik sukramtyt ir tada kist vel ki kisa ir kanda istisaitai nusipirkau sieteli toki duodu nesu…
geras!!!!!!! kur toki pirkai?
vaidilaite parašė:
geras!!!!!!! kur toki pirkai?
As no gyvenu bet kainlt buvau maciau vaikuti, vaiku parduotuvese iekok tikrai rasi
lt dar sieteliu silikoniniu yra cia no tik medziaginiai tinkleliai
niekamnesakyk parašė:
Nu sorry bet sololado ar miau varskytes tikrai neateitu i galva duot.......
Nu nzn sokolado sakiau tesiu kiek galesiu neduosiu, o varskytes mes bandem bet nelabai patiko tai net negLvoju apie ja db
manoji ir duonyte valgo mano kepta ir nieko esam gyvos sveikos
Smice parašė:
As vienai nei obuolio neduodu nei sausainio nes ji nesupranta kad reik sukramtyt ir tada kist vel ki kisa ir kanda istisaitai nusipirkau sieteli toki duodu nesu…
turiu tokį, bet man tinkliukas nepatinka, ar aš nesugebu jo gerai išplaut. žodžiu jūsų patirtis baisiai užkrečianti, ruošiuosi į miestą naujo tinkliuko paieškoms
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai