latinaa parašė:
tu matau skaiciuot nemoki ,tu nzynai ka drauge man pataria![]()
Jau tik ne tamstai mane cia nemoksa vadint...
latinaa parašė:
tu matau skaiciuot nemoki ,tu nzynai ka drauge man pataria![]()
Jau tik ne tamstai mane cia nemoksa vadint...
Lėja123 parašė:
Mamos nesipykit be reikalo. Keduciu buna ivairiu. Jei iki 18 kg tai gal ir tinka, tokiose kedutese dazniausiai issiima specialus adapteriai ir jos tinka vyresniems …
as ir sakau mano kedute iki18kg jis sededavo kuo puikiausiai nei susilenkias nieko dejau nuoroda ta kedute kur turiu bet ismeta serveteles
latinaa parašė:
as ir sakau mano kedute iki18kg jis sededavo kuo puikiausiai nei susilenkias nieko dejau nuoroda ta kedute kur turiu bet ismeta serveteles![]()
www.babymarket.lt/lt/parduotuve/autokedutes-priedai/auto-kedutes/nuo-0-iki-18kg/7474/p7474
latinaa parašė:
www.babymarket.lt/lt/parduotuve/autokedutes-priedai/auto-kedutes/nuo-0-iki-18kg/7474/p7474
tai normali cia kedute su adapteriais, kurie vyresniam vaikui isimami, taip, kad mamytes visai be reikalo jus uzsipuole
Lėja123 parašė:
tai normali cia kedute su adapteriais, kurie vyresniam vaikui isimami, taip, kad mamytes visai be reikalo jus uzsipuole
tai va gaila ,kad ir tiek agresijos
Pati "užpultoji" sukėlė klaidingą agresiją. Nuo pat pradžių parašius apie kūdikio kėdutėje vežiojamą vaiką. Iškart sureagavo ne viena. Vėliau "užpultoji" klaidino frazėmis: "koks skirtumas, kokioje kėdutėje vežiojamas, svarbu saugiai prisegtas" ir " policija sustabdė, pažiūrėjo, kad prisegtas ir gali važiuot toliau". Tad gal čia koks žaidimas? Gal jai tiesiog norėjosi sukelti agresiją, o kokią kėdutę ji turi iš tikrųjų, nieks nepatikrins...
medu parašė:
Is pradziu sake vezimelio kedutej, dabar jau tokiojapsiprendimas yra geras dalykas zinokit
![]()
sita kedute issiardo as ja pirkau nelietuvoje ji naudojama buvo nuo gimimo ,jai jus nesuprantat kad rasiau iki 18 kg tad geriau isvis dinkit isce nerasineja
latinaa parašė:
sita kedute issiardo ji biski skiresi nuo tos kur ir nuotraukoj as ja pirkau nelietuvoje ji naudojama buvo nuo gimimo ,jai jus nesuprantat kad rasiau iki 18 kg ta…
latinaa parašė:
sita kedute issiardo as ja pirkau nelietuvoje ji naudojama buvo nuo gimimo ,jai jus nesuprantat kad rasiau iki 18 kg tad geriau isvis dinkit isce nerasineja![]()
Galima paklaust kiek panelei metu? Nes mano 15m pusesere raso tvarkingiau... Mama jau, o vaika ko mokinsit? Man tai geda butu jusu vietoj net reikstis, jei rasyciau taip...
Kabinejuos gal, bet net akis skauda nuo tokiu rasliavu... feee
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai