Greteee parašė:
vaistinej nusipirk microlax klizmute ir ten pati ja pasistatytsi,ten mikro klizmuteir pradeda veikti po 10-15 min
![]()
net nezinojau, kad tokia galima isigyti
o idomu ar ji gerai suveiks? ar uzteks vienos
Greteee parašė:
vaistinej nusipirk microlax klizmute ir ten pati ja pasistatytsi,ten mikro klizmuteir pradeda veikti po 10-15 min
![]()
net nezinojau, kad tokia galima isigyti
o idomu ar ji gerai suveiks? ar uzteks vienos
gimdymo metu nlb ir jausim, kad papildomai ir kitus darbus atliekam, ne tas galvoj bus, o, kad ne visoms tp buna tai faktas, vienom pasako ryt galit ateit jau gimdyt, vakare maziau pavalgykit, ryte nepusryciaukit, klasioke tp ir pagimde neapsidirbus, bet juk buna, kai netiketai anksciau laiko prasideda viskas, tai jau ne iki klizmos bus tikrai tuomet...uztai daug kam nepatinka gimdyt vonioje, nes vandens ten nieks nekeis ir tupi ten tarp visko...
augrem parašė:
o geras ir as turiu pasirinkima tarp pasvalio ir panevezio,bet as labiau i pnvz noreciau;)
as irgi noreciau i pnvz, bet jei staigiai prasidetu, tai man bus labai jau toli vaziuoti net 56 km... o pasvalys arciau tik 24 km
baisu kai musu mieste panaikino gimdykla, bet visos pagimde iki siol tai raminu save, kad ir man bus viskas ok
augrem parašė:
o tai kada ja pasidaryt reik,man dar iki lygonines reiks 20 km vaziuot,tai pasidaryciau pries isvaziuojant bet jei masinoi uzsinoresiu tustintis,ar reiks bandyt sulaukt kol isitustinsiu o tada tik vaziuot ....... o jei staigei vandenis nubega tai iskart jau reiks vaziuot i ta ligonine eina sau nesinoretu prie daktaru per gimdima apsidirbt kokia geda butu![]()
Nu jo geda,bet jie prate,tik pries vyra nesmagu,nors jis ten gal nesupras kas vyksta
o man sake kai vandenys nubega tai nereikia verstis per galva ir begt vaziuot, o povaliai gali pasimt daigtus ir neskubant vaziuot,o va del tos klizmos tai kaip reik as cia susirupinau
AinaAinute parašė:
mes motetys stiprios, o tai naturalu..kp yra , tp yra, tik as pi tokios info nusprendziau, kad vyras gimdyme nedalyvauso ka gydytojai matys, tai cia ju kasdienybe
![]()
pirmaji kai gimdziau, tai vyras dalyvavo sako nieko baisaus ten ir nebuvo
o dabar kai paklausiau ar dalyvaus sikarta, kategoriskai pasake NE!
ir gerai, nes si karta tikrai nenoreciau, sugebesiu ir pati viena, tikiuosi...
Taip, jau nuo pat nestumo pradžios žinojau kad reikes.
Nes kai stumsi vaikuti tikrai nebus taip lengva ir faina, gali net nepajausti...
Ištikrūju per gimdyma be nuskausminamūju bus labai sunku ir tikrai labai skaudės, aš ir nesitikiu, kad po gimdymo man liks bent vienas geras prisiminimas. Žinoma tik tas kai pamatysiu savo angeliuka.
O šeip toks įspūdis susidaro kad čia esančios mamytės mažai domisi pačio gimdymo potyriais.
Aš kai perskaičiau mamyčių komentarus apie gimdymą, buvau stipriai supanikavus
, bet po kelių minučių atsigavau
Susitaikiau su ta mintimi jog nauja gyvybe be skausmo į pasaulį ateiti negali ir tiek
Su mama pasikalbėjau ji nuramino, pasakė jog bus šale ir kuom galės tuom padės
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai