Eveliuuukas parašė:
o tu tam draugui paimk ir pasakyk atstok nuo musu mes jau seima turim![]()
jis to nesupranta....pats galejo tokai turet bet per savo durna galvba prarado...ir kitiem daro kad sunku gyventi butu...
Eveliuuukas parašė:
o tu tam draugui paimk ir pasakyk atstok nuo musu mes jau seima turim![]()
jis to nesupranta....pats galejo tokai turet bet per savo durna galvba prarado...ir kitiem daro kad sunku gyventi butu...
Eveliuuukas parašė:
tai jam tu labiau rupi , ar tas draugas... pzdc nesikeikus...
tai as jam ir sakau, mes seima man rodos esam, tai gal su tuo draugu apsigyven bus liksma tau ir gerai gal tada tai pradeda nu nepradek ir pan...bet kas svarbiausia cia taip prasidejo kai tas draugas prarado savo ilgamete panike liko vienas, o tai atsitiko mazdaug po musu vestuviu...
zivile89 parašė:
as turbut taip iskoliociau , kad gyvenime man akyse nenoretu pasirodyt
bet koks nenormalus
cia kaip mano teta , pati nelaiminga ir kitiem neleidzia tokiais but arba linki , kad butu nelaimingi ir to nepripazista
zivile89 parašė:
tai as jam ir sakau, mes seima man rodos esam, tai gal su tuo draugu apsigyven bus liksma tau ir gerai gal tada tai pradeda nu nepradek ir pan...bet kas svarbiausia cia taip prasidejo kai tas draugas prarado savo ilgamete panike liko vienas, o tai atsitiko mazdaug po musu vestuviu...
nusausciau as ta drauga turbut
viespatie ka jis kitu draugu neturi, nesuprantu as tokiu zmoniu...
Eveliuuukas parašė:
nusausciau as ta drauga turbutviespatie ka jis kitu draugu neturi, nesuprantu as tokiu zmoniu...
tai baik kai iki musu atv tai dazniausiai jau net neuzeina pas mus nes zino, kas as jo nemegstu ir pykti laikau, bet jis moka labai manipuliuoti zmonemis, kurie silpnesni...
Eveliuuukas parašė:
Tavo tik prie kompo , o maniskis telefonu ir kompu auka![]()
jam vis naujo tel reik vis naujesnio, pabuna savaite su nauju jau ziurek intike ziuri kaip ka perrasyt kur ka pirkt nu zodziu, kartais nervina... paskutiniu metu atsigulam filma paziuret praeina 30min filmo ir jau jis i tel ineres , nu viespatie viespatie nusisaut galima
bet jau kaip pradedu burbuliuot tai jau nereik nei tel nieko
as pirmus mensiu nestumo viena buvau, nes draugas UK buvo o as LT tai jatau ir kokia priekabi buvau ... o dabar pagalvoju kaip jis pakente mane paskambines ar siaip
As tapati manau svarbu ne per barus ar klubus duodas o su manim buna , ir manes vienos niekada nepalieka , visur temsis kur gales
![]()
bet mes labai vienas kitu pasitikime ir as jam net su draugais nedrausciau i kluba nueiti
aisku ne istysai o su proto ribom
![]()
Taip žinoma, aš irgi pasitikiu pilnai juo, tikrai išleidžiu ji ir su draugais i biliarda tik jis pats nenori niekur buna visada šale tik kartais kažkur išleke ir to man visada pasiūlo ar kartu nenoriuv
zivile89 parašė:
tai baik as jau ta drauga sapnuoju, o kai sapnuoju tai pastoviai riejuosi su juo :DD bet nu nesuprantu kaip reikia buti tokiu parsu...pats nieko neturi ir gadina kitu santykius...cia grynas velias ir kirmas![]()
Linkiu tau kantrybes, ir ziurek, kad tokie draugeliai nepridirbtu dar ko... Nes jie kaip tarakonai kokie, lenda kur nereikia..
Vaiva_ parašė:
Linkiu tau kantrybes, ir ziurek, kad tokie draugeliai nepridirbtu dar ko... Nes jie kaip tarakonai kokie, lenda kur nereikia..![]()
tai jo, bet sakau jau kantrybe senka...o tas speceliai pastoviai kusina ir kusina...
Eveliuuukas parašė:
va as ir buna del to apsipyktu, nes as jampasakau tai jis negirdi tada uzrekiu sako tu per tyliai pasakei![]()
![]()
![]()
O as negaliu net jam nieko pasakyt, kol jis zaidzia su tais draugeliais, mat jie ten sneka visi, o kai as jam ka pasakau, tai jis nervojasi, tipo juk jie girdi viska
o tada tai as pasiuntu.....
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai