Jinta parašė:
Aš dar ir graudinuosi pastoviai dėl žmonių, kurie daugiau apie kitus galvoja, o ne apie mane. vyras sako, kad aš dėl to galėčiau būt šaltesnė.Na kad primena kažkokį žmogų vardas, tai daug metų nugyvenus, visi vardai gali turėti blogas asociacijas
O uošvei Aleksandras vardas patinka, nepriešgyniauja :D?
Laikausi aš puikiai, ir vakar draugėms sakiau, kad visoms linkiu lauktis, nes tai neapsakoma, jausmai nepapasakojami... Tai lydėsi visos
tik viena, kuri turi dukrytę 4 metų (pagimdė 6 mėnesių...) sako: "aš ateisiu pas tave po 4 mėnesių, kai sėdėsi apvemta, susivėlus, nesiprausus, kai vyras bus išvažiavęs ir vaikas nenustos rėkt". Manau trumpam nutraukti ryšius su šia drauge, nervuoja jinai
![]()
Mano mergina jau tris dienas, atrodo, visai nemiega, vis mušasi ir mušasi, tai vartosi, tai subiniuką įremia palei bambą, labai judri, kartais net suskausta. Miegas iki nėštumo buvo nekokybiškas, dabar visai suprastėjo, bet skaitau laaaaabai gerą knygą, tai nepiktą dėl miego, pabundu, paskaitau, pamiegu, ir taip visas naktis :))
Ne jau kai vyras pasakė ,jog bus Aleksandras griežtai tai užtilo ir jau nebesikiša
Taip šaunus tas jausmas ir nesvarbu kad daug diskomforto
Vistiek labai gerai
Na tai tavo draugei tikriausiai nelabai atsibudes motiniškas instinktas
Nes man visos kurios gimde ir po kelis vaikus sako, kad bus nepakartojamų gražių akimirkų
Žinoma bus visko ir nakčių bemiegių ir atpilinės mažiukas bet juk tai natūralu, mes būdami kūdikiais ne ką kitaip elgėmes
Ir mūsų mamos mus mylėjo augino ir nesiskundė