klosdzei112 parašė:
Sveika kažkaip pasigedau, tai va kur tu buvai išlėkusi
Kaip šaunu pasižmonėti
Aš pati sėdžiu vien namie, reikia ir man kurnors vyra istempti
Atčiu už pagyrima, tokia aš jau esu, norisi padėti tiems kuriems sunkiau sekasi gyvenime
O dėl vardų ir nuotraukų galiu pasakyt, kad ir pas mane buvo tokia veikėja
Kas keista tai vyro mama
Rinkomes vardus vis kažkokį išringdavom o ji pareikšdavo kad negeras, negražus ar jai primena kažkokį žmogų, tai jau kišo savo sumastyta ji norėjo, kad jai mergaitė tai būtu Emilija...
:geda Bet atčiu dievui viskas išsisprendė kai sužinojom, kad berniukas
Vyras jau iš pat pradžių buvo pasakęs kad bus Aleksandras ir taškas
O del nuotraukų irgi buvo pareiškusi, kad labai netinka stiklinė rankoi, kad perdaryt galejo ir t.t bet esmė kad mums padovanojo didelį portretą su vyru tai nžn kaip buvo taip gerai
O kaip tu laikaisi?
Kaip pilvukas
Šonkauliį dar nemasažuoja?
Su miegeliu kaip reikalai?
Aš dar ir graudinuosi pastoviai dėl žmonių, kurie daugiau apie kitus galvoja, o ne apie mane. vyras sako, kad aš dėl to galėčiau būt šaltesnė.
Na kad primena kažkokį žmogų vardas, tai daug metų nugyvenus, visi vardai gali turėti blogas asociacijas
O uošvei Aleksandras vardas patinka, nepriešgyniauja :D?
Laikausi aš puikiai, ir vakar draugėms sakiau, kad visoms linkiu lauktis, nes tai neapsakoma, jausmai nepapasakojami... Tai lydėsi visos
tik viena, kuri turi dukrytę 4 metų (pagimdė 6 mėnesių...) sako: "aš ateisiu pas tave po 4 mėnesių, kai sėdėsi apvemta, susivėlus, nesiprausus, kai vyras bus išvažiavęs ir vaikas nenustos rėkt". Manau trumpam nutraukti ryšius su šia drauge, nervuoja jinai
Mano mergina jau tris dienas, atrodo, visai nemiega, vis mušasi ir mušasi, tai vartosi, tai subiniuką įremia palei bambą, labai judri, kartais net suskausta. Miegas iki nėštumo buvo nekokybiškas, dabar visai suprastėjo, bet skaitau laaaaabai gerą knygą, tai nepiktą dėl miego, pabundu, paskaitau, pamiegu, ir taip visas naktis :))