Sveikos, aš šiandien pagalvojau, kad kuo toliau, tuo labiau jūs man visos patinkat :))) skaičiau dviejų dienų forumą, nes nedalyvavau, ir daug sugalvojau, ką turiu parašyti, bet temos čia taip sparčiai keičiasi...
Labai susižavėjau Klosdzei112 istorija, jos požiūriu į socialiai sunkiau gyvenančias šeimas. Aš tokia, kad norėčiau visą pasaulį išgelbėti ir kiek galiu, gelbėju, tad man tai labai artima
Dėl vyrų - tai kažkuri rašė, jog prieš vestuves išsiaiškino prioritetus - taip pat ir aš dariau, labai padėjo
Nors kažkur 4 nėštumo mėnesy, kai man buvo pasakyta nuvalyti dulkes nuo spintos (na o rankų, kaip žinome, kelti negalima), kilo didelis kivirčas ir teko susikrauti daiktus. Buvau nusiteikus rimtai, bet juokas net paėmė, kai vyras užrakino antrąsias duris (o nuo jų rakto aš neturiu). Vyras mano yra "valdžiažmogis" ir teisingos visos tos istorijos apie nelaimingas tokių vyrų moteris, kurios, jei neturi savų užsiėmimų, dūlėja namuose. Iš pradžių negalvojau, kad galėsiu susitaikyti su visomis išvykomis su visokiais dėdėmis, bet kadangi jau su dauguma jų susipažinau, pasitikiu
Tik kartais tenka priminti, kad rajonas be jo nenumirs, o štai man gali būti sunku.
Dėl žmonių, kurie kišasi į šeimos gyvenimą, tai visada, matyt, tokių pasitaiko - partija bandė mano vaiko vardą užginčyt, kad nesąmoningas. Taip pat bandė "išbrokyt" vestuvines nuotraukas, kurias pasikabinome namie. Bet čia padėjo panašus į merginos, čia rašiusios apie tarybines teorijas, požiūris - man tai nesunku, kadangi esu avinas (ir manyje auga avinas :D), tad labai gražiai paaiškinau, kad čia mano vaikas ir mano gyvenimas, o jie - tik šalia esantys žmonės.
O vakar turėjau įdomų vakarą - nuvažiavome pas draugą į pirtį, daugiau draugų suvažiavo, ir nesijaučiau visai kaip jau "nurašyta", kadangi mano dauguma draugių yra vienišos (senmergės :D), kartais tokia jaučiuosi. Bet jos visos apspito mane ir klausinėjo visko apie nėštumą - labiausiai joms įdomu buvo, ar galima ir kaip mylėtis
jau tiek nesąmonių išgirdau, kad vos ne mylėtis griežtai draudžiama
Smagu, kai ir draugai vaikinai klausė šio bei to, ir jiems įdomu, tad jaučiausi puikiai :)!