Nu jūs čia ir rašot.. jau atrodo baigiu skaityt priešpaskutinį puslapį, tai dar vienas atsiranda.
nu pagaliau pasivijau
Tiek pridėjot gražių pilvelių, dedu ir aš - kaip profilio nuotrauką
Pažiūrėjus tai man atrodo nedidelis, bet jau daryt ką nors tai kančia.. Ypač su batų užtrauktukais kovot sunku
Vakar vakare išviso pana įsitaisė kažkaip gudriai, kad nė atsisėsti nėjo, tai praktiškai nuo pietų stačiom arba pusiau gulom teko prabūt
Prisiskaičiau čia apie tyrimus visokius, tai net žiauru kaip visur viskas skiriasi
Aš gyvenu Vokietijoj, tai čia mano gydytojas natūralistas gliukozės tyrimą jau dvidešimt kažkelintą savaitę darė. Nuo 30 tos savaitės vizitai kas 2 sav. Nežinau kaip jūs dar ištveriat kitos po mėnesį. Man jau tos 2 savaitės taip ilgai ėjo
O vat pavyzdžiui širdutę išgirdau tik vakar.. Kai buvau skaičius, kad daugumai pirmam trimestre dar klausymas vyksta. Žodžiu labai viskas įdomu
Kažkuri čia skausmą nošpa malšina.. Nošpa yra plečiantys vaistai, naudodavau, kai mmm neprasimušdavo. Tai ji praplėsdavo kraujagysles ar ką ten ir tuo pačiu skausmas sumažėdavo, bet tai jokiu būdu nėra analgetikas
tuo labiau nėščiąjai.
Ir dar mielosios - nekreipkit dėmesio į aplinkinių kvailas replikas, tokias kaip "coliuką augini", arba dėl krikštynų. Išlikit ramios ir savim pasitikinčios
taip geriau ir jum ir jūsų
Va kiek rašto prikaupiau visko beskaitydama