nuntaika parašė:
tai veltui vadinasi viena menesi dirbi..eina sau o as taip tikejausi...bet tai jei lelius gims anksciau tai viskas man jau nuplaukia...
kas del to vieno menesio,tai jo, kazkaip idomiai.... o tu nuo kada dirbi?
nuntaika parašė:
tai veltui vadinasi viena menesi dirbi..eina sau o as taip tikejausi...bet tai jei lelius gims anksciau tai viskas man jau nuplaukia...
kas del to vieno menesio,tai jo, kazkaip idomiai.... o tu nuo kada dirbi?
nuntaika parašė:
Na tu dirbi, kad gautum daugiau pinigeliu bet kokiu atveju. Ir tikrai pasiskambink i sodra, jos tikrai kompetetingai konsultuoja.
Bet tai saunuolis darbdavys, kad paemem tave i darba jau su geru pilvuku
as tolima nuo visu tu buhalteriniu dalyku, tai nelabai suprantu. Tik zinau, kad kai pati tame paciame darbe dirbu simta metu ir alga nesikeite per pastaruosius metus, tai ir isejau i dekreta is karto kai tik galima buvo
na kaip cia pasakius gal ir saunuolis, bettai as ji gelbejau daugiau nei jis mane
nes darbu prsiima ir neturejo kas juos darys
kaip visada jiem taip buna prisiima o tik paskui pagalvoja
bet tai kaip ziauru is tiesu kai suzinojau kad laukiuosi laukiau vieno darbo bet jis taip po siai dienai taip ir neatsidare supratus kad jau is jo gero nesulauxiu ejau darbintis belekur, pilvo dar nesimate ir net sudiniausiose maximose neidarbino, o cia va ras dva be kalbu su pilvu ir idarbino net prasyt nereikejo kad oficialiai darbintu..
Isvada tokia: mano likimas dirbti pagal specialybe kad ir kaip nenoreciau
nuntaika parašė:
na kaip cia pasakius gal ir saunuolis, bettai as ji gelbejau daugiau nei jis manenes darbu prsiima ir neturejo kas juos darys
kaip visada jiem taip buna prisii…
o tu pries tai nesimokei? nes jei mokeisi tai ten vel kitaip skaiciuoja...
nuntaika parašė:
As turiu tik 11men staza tai net nzn ar ka gausiu ...
Tiesa ruosiuosi eiti i socialines paramos centra del vienkartines kompensacijos kai gims mano leliukas, vieni sako kad eit nereikia kad gaut pinigeliu kiti sako kad reikia kaip yra?
guciuka parašė:
norejo maziukas anksciau pasauli isvyst ir vs sunkiai sekesi ji sustabdyt, bet dar jau kurkas geriau, gulimas rezimas ir toliau auginu pilveli![]()
vajei! uzuojauta tikra uzuojauta, o kaip suzinojai kad vaikutis jau ateina? kokie pozymaii buvo, jutai skausmus ir lekei i ligonine, ar gine po eilinio vizito pastebejo?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai