2013.08.12 21:32 (prieš 12 m.)
Tai ka merginos,ir as savo patirtim galiu pasidalint siūlių ir kraujavimo tema. Man irgi kirpo, irgi plysau, siuvo daug. po 2 sav pastebejau, kad vienas siukas iskirto is tos vietos, kur plysau,nekreipiau ipatingo demesio, nes jau galejau sedeti. taciau va savaitgali pradejo taip skaudeti ta plysusia vieta, kad buvo sunku ne tik sedet, bet ir stoveti
snd nusprendziau nebekentet, paskambinau i krikscioniskuosius gimdymo namus, kur gimdziau, pakviete mano daktare, pas kuria gimdziau, tai liepe nedelsiant vaziuot pas ja, kad apziuretu
uzlipau ant kedes vos ne vos, bet nieko blogo neisgirdau, uzdegimo nera, gyja viskas gerai, o skauda del to, kad susiuvo man ten apacioj per nervus, todel ir skauda. Ji man atlaisvino siules, o tris - kurias labiausiai skaudejo, ir jas kai patampe maniau jau antra kart gimdau kaip skaudejo, tai tas 3 siules is viso nukirpo, nes zaizda ten jau sugijus ir sulipus oda, tad siulai nereikalingi
Kvapui malsinti ir zaizdelems greiciau gydyti israse vaistuku: geriamus priesuzdegiminius vaistus Metronidazona (30Lt), plauti naudoti Tantum Rosa (3Lt), ir tepaliuka nakciai naudoti siules tept antibiotiko pagrindu Baneocin (18Lt). Kraujuoju vis dar, bet gydytoja sake, kad 2 men gali valytis gimda ir tiek gali kraujuot. Ir sake, kad reikejo anksciau atvaziuot pas ja, kad siules atlaisvintu, nera cia ko kankintis. Tad mamytes ir jus lekit pas savo daktares, jei skauda siules