gertruda1 parašė:
Man jau sen po truputi kamstis isejo su kraujuku bet nedaug:)) bet vistiek tikiuosi kad gal greit jau:)))
Ledai prasilauze ane man irgi truputi isejo o dabarvkiekviena diena gleiveta baltom isskirom vaikstau.
gertruda1 parašė:
Man jau sen po truputi kamstis isejo su kraujuku bet nedaug:)) bet vistiek tikiuosi kad gal greit jau:)))
Ledai prasilauze ane man irgi truputi isejo o dabarvkiekviena diena gleiveta baltom isskirom vaikstau.
lika1 parašė:
Nu reksim senakt visos.sakisiu virui i mamyciu foruma parasyk ksd gimdau jau.jis man sako vis ka tu ten rasai as sakau jos mane supranta juk o tu ne.tai pyksta ant …
mano tai sako jau papletkit eini sakau nepavydek juokiasi
lelyte.agne parašė:
as tai del to kamscio net nz man ir su pirmiu nebuvo ir dabar nera
Man su sunum ir nebuvo.as net nezinojau kad tokiu buna.
lika1 parašė:
Tai man vat tos tokios kai gleives irgi eini ie eina ir po ne mazai po sysiuko tai 2 kartus net nusivalau kol ju nelieka.
lika1 parašė:
Man su sunum ir nebuvo.as net nezinojau kad tokiu buna.
as tai isvis nieko nz prie 9 metus o ir metu pati turejau 17 ne tas galvoje buvo
lika1 parašė:
Nu kuri senakt vaziuoja.o pas lelyte tave kaip judesiai jaucesi gal skaudus kaip pas tave mazai vandenu.
skaudus neseniai kaip spyre isona net bloga pasidare
lelyte.agne parašė:
mano tai sako jau papletkit eini sakau nepavydek juokiasi
Mano vyras tai dirba po pietu iki vidurnakcio 4 dienas is eiles tai man liudna vienai su sunum .
o cia nors jus esat pasikalbeti pasitarti galma:)))
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013-m-rugsejinukai-3
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai