sandraSandrute parašė:
sveikos busimos ir esamos mamytes noriu ir as prisijunkti prie jusu mano mazylis turetu pagal echo isvysti sy pasauli sausio 30d.
Sveika,
na kaip matau musu gimdymo data sutampa,smagu, ko laukiat?
sandraSandrute parašė:
sveikos busimos ir esamos mamytes noriu ir as prisijunkti prie jusu mano mazylis turetu pagal echo isvysti sy pasauli sausio 30d.
Sveika,
na kaip matau musu gimdymo data sutampa,smagu, ko laukiat?
Stai ir mes gryzom is gines
mano lelius jau sveria 2689g
100% patvirtino, kad laukiames berniuko, nes labai aiskiai viskas matesi
dar sake, kad bambagysle aplink kakliuka neapsivyniojusi, viskas gerai
labai dziugu, kad viskas leliukui gerai, bet pries iseinant is gines dar paklausiau del tinimu, nes tikrai gan smarkiai pradejau tinti, rankas kartais net skauda kaip istinsta...klausiau gal maziau skysciu vartoti ar pan, tai sake jokiu budu nemazinti skysciu, nes kad ir tinstu, taciau skysciai lb reikalingi, geriau apriboti suresni maista, daugiau virti, troskinti, nei kepta valgyti. Dar prie to pacio paklausiau ar tinimai negali buti susije su tuo, kad pas mane tik vienas inkstas, tai isivaizduojat, kai pasakiau ginei, kad pas mane vienas inkstas ji vos nuo kedes nenukrito...pasirodo mano bendros praktikos gydytoja nieko nera parasiusi nesciosios kortelej apie tai, kad as su vienu inkstu...tai dar paklause ar kokiu panasiu "ligu" turiu, tai paminejau ir skydliauke, tai taip pat nieko apie ja nzn...tai db siuncia mane i klinikas, i rizikingu nestumu kabineta, kad ten patvirtintu viska...baisiai pasimeciau ir persigandau...gal kazkam teko siame kabinete lankytis?
ruciukas18 parašė:
labadienaoj senai jau rasiau,tik viska perskaitau,bet nesuspeju parasyt,per maziuka
kaip laikotes? norejau paklaust kurios uzsisakinejot pataliukus is cia gal galit nurodyt is kurios nuorodos?
![]()
![]()
dauguma mamyciu is sitos moters
as irgi
esu lb patenkinta
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/siuvu-pataliukus-apsaugelesjusu-mazyliams
oksalija parašė:
dauguma mamyciu is sitos motersas irgi
esu lb patenkinta
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/siuvu-pataliukus-apsaugelesjusu-mazyliams
aciu
brangiai isejo?
ruciukas18 parašė:
aciubrangiai isejo?
2 komplektus uzsakiau tai sumokejau 100lt, pasiuvo per 5dienas
oksalija parašė:
2 komplektus uzsakiau tai sumokejau 100lt, pasiuvo per 5dienas![]()
kas i juos iejo?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai