liutuke12 parašė:
Tai jus norite pasakyti, kad ne viena dar ne kg nepriaugote?![]()
as buvau pametusi 3kg, dabar sveriu beveik kaip ries nestuma, tad praktiskai nieko ir nepriaugau
liutuke12 parašė:
as buvau pametusi 3kg, dabar sveriu beveik kaip ries nestuma, tad praktiskai nieko ir nepriaugau
liutuke12 parašė:
As dar tik prisivijau savo svori, nes buvau is pradziu pametus apie 3 kg. Tai jau dabar sveriu tiek, kiek visada sverdavau
O kiek tu priaugai?
Ellie UK parašė:
As dar tik prisivijau savo svori, nes buvau is pradziu pametus apie 3 kg. Tai jau dabar sveriu tiek, kiek visada sverdavauO kiek tu priaugai?
![]()
as va nestumo pradzioj nuo beribio apetito buvau priaugusi kg, poto beveik trys nukrito ir dabar beveik du priaugau, baigiu pasivyti savo buvusi svoriuka
linestra parašė:
as va nestumo pradzioj nuo beribio apetito buvau priaugusi kg, poto beveik trys nukrito ir dabar beveik du priaugau, baigiu pasivyti savo buvusi svoriuka![]()
as pradzioje ir numeciau, dabar tie 2 kg uzkibo.. bet as daug nevalgau, tik taip susiklosto pastaruoju metu, kad paskutinis valgymas i vakara nusikelia..
bet man gerai, pilvukas jau apvalus ir veidas sveikesnis atrodo , nes iki to toks nuvarges buvo.. kaulinukas
Ellie UK parašė:
As dar tik prisivijau savo svori, nes buvau is pradziu pametus apie 3 kg. Tai jau dabar sveriu tiek, kiek visada sverdavauO kiek tu priaugai?
![]()
2 kg
bet is ju 0,5 - svyruoja nuo mano nuotaikos
deima_ parašė:
as ir dar nei kg nepriaugau, bet pilvukas jau po trupuciuka pradeda rysketi, ir su kelnemis kurias nesiodavau iki nestumo darosi nepatogu vaikscioti, nes sunkiai beuzsisega![]()
As jau dabar i savo dzinsiukus nebeilendu... Tai su timpom vaikstau visa laika
Ellie UK parašė:
As jau dabar i savo dzinsiukus nebeilendu... Tai su timpom vaikstau visa laika![]()
as ir pastaruoju metu su timpom ir suknelem vaikstau
liutuke12 parašė:
Siandien spaecialiai po ilgo laiko pasisveriau, tai +1.00, gal nedaug ane
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai