Fupse parašė:
aha,labai dziaugiuosimaxi-cosi mura 3 in 1, triratis
![]()
smagu kad gavai dovanu to ka norejai
Fupse parašė:
aha,labai dziaugiuosimaxi-cosi mura 3 in 1, triratis
![]()
smagu kad gavai dovanu to ka norejai
Fupse parašė:
www.vaikiskosprekes.lt/buteliukai-saugantys-nuo-degliu-tommee-tippee-260mlva sitie
girdejau neblogus atsiliepimus apie juos, tai nupirkau, isbandysim
![]()
sveikutes,as su antru suneliu naudojau tik AVENTA ,taciau sie buteliukai man labai patiko ,manau reiktu pabandyti tommee.Jie turi daugiau privalumu
ErnestaB parašė:
RRASIUKS, klausei ką šiandien gaminti, aš verdu vištienos sriubytę su daržovėmis ir gaminu tuno salotas, jau kelias dienas apie jas svajoju, dabar sėdžiu ir valgau kaip koks dramblys, negaliu sustot, bijau kad vyrui neliks
![]()
Buk atsargi su tunu... Jo nescioms galima tik labai labai maza porcija...
Dalila parašė:
sveikutes,as su antru suneliu naudojau tik AVENTA ,taciau sie buteliukai man labai patiko ,manau reiktu pabandyti tommee.Jie turi daugiau privalumu![]()
As taip pat su sunumi naudojau AVENT, bet dabar nusprendziau tommee isbandyti.
Ellie UK parašė:
Buk atsargi su tunu... Jo nescioms galima tik labai labai maza porcija...![]()
Su tunu tikrai atsargiai reikia elgtis,bet jei su saiku tai manau nieko tokio.
O mam sitiegultukai patinka
Mopsyte parašė:
Merginos, papasakokite apie tuos mandius buteliukus tommy t., pasirodo dar ju ir nuo diegliuku buna, su indikatoriumi....galite kokia nuoroda imesti, nes visai zalai esu ....aciu
![]()
kas del buteliuku,tai mes taip pat juos naudosim,tik nusipirksim naujas tiutytes ir sesuo mum perleis juos. o siaip kazkaip nelabai jie ir mazina pilvo diegliukus,tik kad oro maziau patenka i skranduka.sesuo ir su tais buteliukais su dukryte iki 4men vargo su diegliukais
cia jau tik nuo vaikucio manau priklauso
Saulutės. parašė:
As is savo patirties apie buteliuous pasisakysiu ;) turejom ir tommy tipee ir avent. Tai avent mums buvo nepakeiciami.
O vezimas sitas ir grazus ir ratai ratukai...geresniu net neisivaizduociau.
o va mano mergina ne is tolo neeme avent buteliuku, buvau pripirkusi ir ismainiau i nuk buteliukus,nes kitu nepripazino,o tom t. buteliuku dar nebuvo tuo metu
RRASIUKS parašė:
Su tunu tikrai atsargiai reikia elgtis,bet jei su saiku tai manau nieko tokio.
na, valgiau nemažai
, bet gal nieko... juk ne kasdien
liutuke12 parašė:
O mam sitiegultukai patinka![]()
o as labiau linkstu prie supuokles,zinoma turetu buti su vibro programa.Dabar broliene tokia turi savo mazyliai tai labai patenkinta.
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai