adriuke parašė:
mano vaikutis nekalba. lankem raidos centra . paskuj tik logopede. 40 kartu priklauso metams nemokamai. isnaudojom . lankom privaciai. laukiu rugsejo . keliaus i da…
Isvis nekalba ar savo kalba kalba?
adriuke parašė:
mano vaikutis nekalba. lankem raidos centra . paskuj tik logopede. 40 kartu priklauso metams nemokamai. isnaudojom . lankom privaciai. laukiu rugsejo . keliaus i da…
Maniškis su kalba prasimušė kai buvom grįžę į Lt atostogų. Dabar viską kartoja, aišku raidės būna kai kurios pagal jį, kaip jam išeina, bet jau suprast galima. Aišku dar daug kalba ir savo kalba. Pradeda kalbėti ir vokiškai. Daug kartoja ir supranta, nes eina į užsiėmimus du kart per savaitę. Šiek tiek jam sunkiau su kalba, nes girdi tris kalbas (rusų - tv žiūrim, vokiškai - tv ir darželis, lietuviškai kalbam namuose)
illoniukia parašė:
Savo burba
Schatz25 parašė:
Maniškis su kalba prasimušė kai buvom grįžę į Lt atostogų. Dabar viską kartoja, aišku raidės būna kai kurios pagal jį, kaip jam išeina, bet jau suprast galima. Aišk…
Oho.trecias?
iruska77 parašė:
sveikos mamytes. noriu paklausti del darzelio. siais metais negavom. darbe pratesiau dekreta iki 3 metu. kitais metais kovo men. turesiu grizti i darba, o kur deti vaika, kai darzelio grupes formuojamos tik rugsejo men. kaip jus sprendet sia problema?</blockqjei negawote vietos turetumet gauti 100 euru kompensacija privaciam darzeliui.
adriuke parašė:
Oho.trecias?![]()
Aha
Schatz25 parašė:
Aha![]()
liux !
illoniukia parašė:
mano vaikutis isvis ne vieno zodzio iki siol nekalba
tikrai neramu nes pas daktare ejom sake dar anksti vesti pas logopeda toki maza ...
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai