BeFree parašė:
o tu ir anksčiau jai pasiskambink, sakyk "turiu įtarimą, kad man nubėga vandenys". Taigi paskui mažyliui gali jų visai nebelikt...
Na kogero reiks taip ir padaryti. Nes tikrai per gausiai atrodo. Jausmas kad apsisisioji
BeFree parašė:
o tu ir anksčiau jai pasiskambink, sakyk "turiu įtarimą, kad man nubėga vandenys". Taigi paskui mažyliui gali jų visai nebelikt...
Na kogero reiks taip ir padaryti. Nes tikrai per gausiai atrodo. Jausmas kad apsisisioji
gretyska parašė:
koks fainaso kokio siltumo? rudeniui ar ziemai?
Storokas jis, manau ziemai pats tas
BeFree parašė:
tu lek greiciau i ligonine. per mazas nestumas kad vandenys begtu. kad nebutu po to per velu
pusaite parašė:
tu lek greiciau i ligonine. per mazas nestumas kad vandenys begtu. kad nebutu po to per velu
ir as pritariu, reik dabar pasirodyt... na ka, o as tada einu i parduotuve :DD gerint nuotaikos.. dar vyras susirgo...... reik gydyt
sveikos na as taip pat gulejau mazylio ligonineja potologiniam skyriuje esu labai patenkinta daktarais kad labai sauniai prieziuri nestukes
,rupinasi labai, isaiskina pakeiciau nuomone prisiskaiciavau komentaru kad ten gimdyti neverta daktarai nekokie viskas ten gerai gulejau del skausmu su prieslaikinu gimdymu 10 dienu
mazyliai viskas gerai dabar namie guliu
virgasab parašė:
sveikos mamytes gal kas zinote kokia norma yra po gliukozes toleravimo testo man buvo 10,35 isgerus gerima ir praejus 2 val, intike ieskojau ir nesupratau gal kad g…
na man atrodo cia jau virs normos tai tikrai
jele25kr parašė:
na man atrodo cia jau virs normos tai tikrai![]()
nu tam siuntime parasyta skliausteliuose iki 11.1 na kai atsakyma pasiemiau
virgasab parašė:
nu tam siuntime parasyta skliausteliuose iki 11.1 na kai atsakyma pasiemiau
tai tada netoli normos,bet va pas mane 7,52 ir pasake kad jau pasilaikyciaus dietos
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai