aistyte22 parašė:
As kai pirkau leliuko tasyte buvo tam soecialus termosiukas kisenej tai va ten ir laikau pienuka islieka siltas![]()
Vat kail fainai ir praktiska. Musu tasyte tai prie vezimo buvo bet tik taip paprasta tasyte.
aistyte22 parašė:
As kai pirkau leliuko tasyte buvo tam soecialus termosiukas kisenej tai va ten ir laikau pienuka islieka siltas![]()
Vat kail fainai ir praktiska. Musu tasyte tai prie vezimo buvo bet tik taip paprasta tasyte.
nerigute123 parašė:
Nu va kiek payarimu kaip islaikyt pienuka siltadar edu maciusi spec krepselius buteliukams nesiot bet ar jie islaiko siluma ar ne nezinau.
tai gal atrugt tiesiog norejo nes as va irgi issiaiskinau priezasty kodel psichavo ir pastoviai nusiramindavo tik stacia
tai buna atrauginu paguldau jeigu pradeda verkt reiskias dar reik palaikyt kad atrugtu trys dienas tokius bandymus dariau ir pasiteisino ;))
loretjute parašė:
tai gal atrugt tiesiog norejo nes as va irgi issiaiskinau priezasty kodel psichavo ir pastoviai nusiramindavo tik staciatai buna atrauginu paguldau jeigu prade…
Raugiot tikrai pradejo bet kad nurimtu tai ne bet gal rikrai neuzteko atsirugt. Zodziu patys zino ko nori tik paprasyt nemoka.
ferfela parašė:
Nu jums pasiseke maniske labai retai kada pakak ar pasis ramiai miega. Kaip pradeda verkti pirmas veiksmas buna tikrinti sauskelnes... O jums taip buna kad prasegi …
Ojei. Ne viena karta. Yra ir mane apkakojes, kai pirstelejo netycia
Bet, kadangi, ant to vienkartinio paklotelio padaro, tai ne problema. Pakeiti ir ismeti. Labai patogu
aniutkaa parašė:
O kai buna tie augimo suoliai, tai vaikuciai visa laika buna neramus? Mano mergyte jau antra sav.kaip vakarais labai alkana, istustina abi krutis ir dar truksta (di…
Suprantama, kad nelengva. Pabandyk kruti keisti kas dvi valandas. Tai daugiau pienuko prikaupsi. Mano pacios lelius valgo kas valanda ir toks jausmas, kad visos 6 sav. yra vienas didelis augimo suolis. Taciau, mamos krutine mazyliui, nera tik maistas. Tai ir nusiraminimo vieta. Cia jis jaucias saugiausiai. Kantrybes mamyte, tai ilgai nesites. Skaiciuokit sysiukus, tik taip galima suprasti ar mazyliui truksta pieno.
O vyrui pasiulykite pasiskaityti informacijos apie zindyma. Darykite tai kartu. Palaikymas is jo puses yra labai svarbu. Laikykites
Irma92 parašė:
Suprantama, kad nelengva. Pabandyk kruti keisti kas dvi valandas. Tai daugiau pienuko prikaupsi. Mano pacios lelius valgo kas valanda ir toks jausmas, kad visos 6 s…
O kaip skaiciuojant sisiukus galima suprasti kad truksta pieno?
ferfela parašė:
Man jau pradeda nebepatykti maitinti krutimizinau gal sulauksiu neigiamos reakcijos... Bet taip ziauriai dar kruties gyvenime neskaudejo! Apsisioti imanoma is s…
As nezinau thu thu thu ir zinot nenoriu biski buvo uzeje kad skaudent pradeje buvo ir lyg kaip guziukas susidare tai ta kruti dazniau daviau zisti ir nzn ar nuo daznesnio zindymo ar nuo ko bet praejo. O siaip kompresus deda kopustu lapus karsciui nuimti ir apskritai avent firmos yra kazkomie kompresai vieni skirti kruties sildymui kiti saldymui reiktu placiau pasidomet gal jie padetu
ferfela parašė:
Man jau pradeda nebepatykti maitinti krutimizinau gal sulauksiu neigiamos reakcijos... Bet taip ziauriai dar kruties gyvenime neskaudejo! Apsisioti imanoma is s…
Na, suprantu tave. Man skauda kiekvieną kart maitinant. Gal blogai apžioja vaikutis? Skauda krūtį ar spenelį? Guzų, paraudimų nėra?
O sisiukų turi būt mažiau nei 6, kad galėtum teigt jog jų mažai.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai