Asta Go parašė:
na manoji isikibus i baldus gerai vaiksto, tik klausymas, kada vaikscios pati, noretus iki metu, kad ismoktubet bus kaip bus
nespausiu
![]()
Manoji nuo vaiksciojimo isikibus po menesio pradejo vaikscioti pati, dabar tik spek gaudyt
Asta Go parašė:
na manoji isikibus i baldus gerai vaiksto, tik klausymas, kada vaikscios pati, noretus iki metu, kad ismoktubet bus kaip bus
nespausiu
![]()
Manoji nuo vaiksciojimo isikibus po menesio pradejo vaikscioti pati, dabar tik spek gaudyt
Jordana_27 parašė:
Mamos, o pas jus irgi tokia "tvarka" namie, kai vaikas zaidzia?
Oooo taip :)))
Torri parašė:
Maniskis i baldus isikibes vaiksciojo gal pora menesiu.
Mususkis jau sklandziai vaiksto isikibes bet pats vienas eit dar net nebando nors kartais stovi kokiu vienu pirstu tesilaikydamas
bet man tai viaai nesvarbu kada pats eis as kazkaip net nesusimastau apie tai, svarbu kad kazkada pradetu apskritai
nors as jau 9 men vaiksciojau ir dantys nuo 3 men dygo kaip grybai bet sunus turbut I teti danciai pasirode tik 6men ir siaip viskas letokai vyksta
Errrikiux parašė:
Mususkis jau sklandziai vaiksto isikibes bet pats vienas eit dar net nebando nors kartais stovi kokiu vienu pirstu tesilaikydamasbet man tai viaai nesvarbu kada…
Gali buti, kad vaikas tiesiog bijo
pasijaus tvirtai ir eis
as va galvojau, kad mazasis bus letesnis, bet klydau
Torri parašė:
Gali buti, kad vaikas tiesiog bijopasijaus tvirtai ir eis
as va galvojau, kad mazasis bus letesnis, bet klydau
![]()
Man atrodo kad bijo, nes meginau pora kart tiesiog paleist ir gaudyt jei kris kad pats pastovetu tai jis taip juokingai graibyt puole mano ranku
neseniai ismoko nusileist, tai ne ant uzpakalio krenta o tupiasi ir seda labai svelniai, matyt nepatiko griuvinet, tai dabar jau net jei bandau paleist jis iskart tupia ir seda tai net nezinau kaip ji paskatint pamegint
Errrikiux parašė:
Man atrodo kad bijo, nes meginau pora kart tiesiog paleist ir gaudyt jei kris kad pats pastovetu tai jis taip juokingai graibyt puole mano rankuneseniai ismoko …
Va va manasis irgi bijo. Nors jau 2 menesiai vaiksto isikibes ir i daiktus ir i seinas ir i rankas ir i stumdziu, bet tik paleisk iskart seda arba griebiasi uz kazkur
Jordana_27 parašė:
Mamos, o pas jus irgi tokia "tvarka" namie, kai vaikas zaidzia?
panasiai, buna zaislu randu ir virtuvei, vonioi
Asta Go parašė:
panasiai, buna zaislu randu ir virtuvei, vonioi![]()
Aha arba virtuves daiktu kambari
saukstai, indeliai
dar pampersu deze kasdien iskraustoma 10 kartu
brigusia parašė:
Aha arba virtuves daiktu kambarisaukstai, indeliai
dar pampersu deze kasdien iskraustoma 10 kartu
![]()
pas mane daug nepasiekiamu daiktu, tad dazniausiai rubai uzkliuva, zaislus ismeto, su pampersais pasimokiau, jiems paaukojau spinteleje savo vieta, nes kitaip butu tvarkos nemazos
Asta Go parašė:
pas mane daug nepasiekiamu daiktu, tad dazniausiai rubai uzkliuva, zaislus ismeto, su pampersais pasimokiau, jiems paaukojau spinteleje savo vieta, nes kitaip butu …
Aha spintele...
as virtuves spinteles ''uzrakinau'' , tai uzraktai jau sugadinti
keloas dienas vis rinkau visokias kruopas nuo zemes... nu ka rinkau... siurbiau... o dabar tose spintelese viskas sudeta taip, kad jis ilindes nepasiektu
aciu dievui dar ne toks gudrus, bet isgudres tuo... nezinau ka tada darysiu
i lova viska susinest reiks
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai