emel parašė:
kuriame internetiniame puslapija pirkai tikrai labai grazi as labiau su stalciumi noreciau
tokios? 
emel parašė:
kuriame internetiniame puslapija pirkai tikrai labai grazi as labiau su stalciumi noreciau
tokios? 
blizgutisss591 parašė:
sveikos mamytes ar perkate savo leliukams ka nors? as tai siandien nusipirkau lovyte labai grazia ir realiai labai pigia ja pirkau internetu , o kiek parduotuveje z…
as ir sita nuziurejus cia pas mus jos po 80 euru kazkur tik va persigalvojau kad visko balto noresiu nes ir spinta pirksiu ir spintele o tokios pat spalvos bus sunku rast tad rinksiuos baltutele
juoduke. parašė:
as ir sita nuziurejus cia pas mus jos po 80 euru kazkur tik va persigalvojau kad visko balto noresiu nes ir spinta pirksiu ir spintele o tokios pat spalvos bus sunk…
gali nusipirkti tokia lovyte o prie jos yra ir viso kambario komplektukas vaiko kambariui spinteles spinta ir komoda baltos spalvos rudais krastukais
emel parašė:
o kur jums spardosi vaikelis , man tai tik apacioje net gyd siandiena skambinau klausiau sakau ar naormalu kad 5 men nescia ir aip zemai spardosi zemiau bambos...
man irgi pastoviai apacioj spardosi,bet ir neperdaugiausiai...o va dabar minkstai ysitaisiau su kompu i lova tai oho kaip spardytis mes mokam,ir gan aukstai,gal turi atei laikas...
blizgutisss591 parašė:
gali nusipirkti tokia lovyte o prie jos yra ir viso kambario komplektukas vaiko kambariui spinteles spinta ir komoda baltos spalvos rudais krastukais![]()
tam paciam psl?
blizgutisss591 parašė:
tokios? ji kainuoja 309 ja gali nusipirkti stai cia www.tavovaikams.lt/vaikiskos-lovytes/klups-vaikiska-lovyte-safari-su-stalciumi/lt :skraidau-padebes…
jei is sio psl tai labai nrangiai gaunasi... virs 500 euru, as jaucia ohoho kokiu baldu galiu nusipirkt, o galvojau lt pigiau...
juoduke. parašė:
jei is sio psl tai labai nrangiai gaunasi... virs 500 euru, as jaucia ohoho kokiu baldu galiu nusipirkt, o galvojau lt pigiau...
nebutinai sitame puslapyje galima ir kitame surasti pina yra vienuose brangiau kituose pigiau ;)
labas rytas ilgai neprisedau as cia. sveikatos geros, pilvune spardosi karts nuo karto kasdien ir vis daugiau, Kevinas isdykauja, pasikeite laikas taianksti keliasi, tai va ir dabar speju uz pusvalandzio ateis is miegamojo
O Londone kad ir buvo audra didele, bet mano rajono ji neapniokojo, pa smus kiemelyje tik sketi nuo stalo nuverte ir siaip nesugadino nieko
gerai visgi , kad Rainhame gyvenu
nes kitur tai o vargeli kaip baisiai....
o tokios lovytes tai pa smus irgi po 70-80 svaru
bet musu Mammas and pappas uz dyka gauta dar ilgai tarnaus, nes ji didele (vadinama cotbed), man per didele biski atrodo, bet nieko kai uz dyka tai gerai ir tokia
Sveikos ;) oj atejo ta ilgai laukta diena ;) vakare eisim echo darysim, ziures visus vidaus organus leliuko ;) tai laukiu nesulaukiu, kad tik viskas butu gerai ;) o del lovytes, pas mus identiska stovi va tris metus jau, ir dar tris stoves antram leliui ;) irgi su stalciumi, man lb super si lovyte, va po kiek metu kaip nauja stovi, nei suluzo nei ka ;)
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai