Torri parašė:
Sveikosna ka ir as siandien isvydau II
![]()
sveikinu busima mamyte prisijungus prie musu
Torri parašė:
Sveikosna ka ir as siandien isvydau II
![]()
sveikinu busima mamyte prisijungus prie musu
Simoniooke parašė:
sveikinu busima mamyte prisijungus prie musu![]()
dekui
jau antra kart busiu mamyte, tai kazkaip net keista
Torri parašė:
taip, nes vidurkis sumazeja. o del laiko sunku ka pasakyt, tik siandien isvydau II, bet jau pries kelias dienas vaiduokliavo, siaip itariu kad apie 5savaite turetu …
Tai tada nekas pinigeliu atzvilgiu...
O del ll tai lb dziugu, as kai pamaciau tai patiket negalejau
asttaify parašė:
Tai tada nekas pinigeliu atzvilgiu...
O del ll tai lb dziugu, as kai pamaciau tai patiket negalejau![]()
o as kazkodel zinojau, kad esu nescia, nu nuojauta kazkokia buvo
siaip skaiciuoja paskutiniu 12men vidurki, tai jei koki men pamazes labai nepasijus manau.
Torri parašė:
o as kazkodel zinojau, kad esu nescia, nu nuojauta kazkokia buvosiaip skaiciuoja paskutiniu 12men vidurki, tai jei koki men pamazes labai nepasijus manau.
As irgi turejau nuojauta
bet man nesitikejo, kad is pirmo karto pavyks
Jausis tikriausiai nes atlyginimas mazas
sveikos, as tai nedrasiai labai jungiuosi
planavom vaikuti.. tik va paskutini menesi nuleidom rankas ir net negalvojom apie vaiko pradejima. Ir stai kelinta diena gadinu nestumo testus ir matau ryskejancia antra juostele.. irgi nuojauta kazkokia kuzdejo jog bus
antro spalinuko laukiuosi :)sian taip isejo ejau pas gine, apziurejo, tepineli padare ir kita penktadieni darys echo
o as ir dabar dar negaliu patiketi,kad laukiuosi,siandien 9 testa pasidariau,ryskus du bruksniukai
,buvau jau ir pas seimos daktare ir pas sesele,bet juokynga cia pas mus Airijoje,niekas manes netikrino,slapimo neeme,kraujo irgi ne,tik is mano pasakojimu zino kiek savaiciu yra,pamatavo kraujospudy,pasveikino ir tiek
,dabar tenka laukti,kol gausiu laiska,kvietima i ligonine,na tada jau darys tyrimus,bet apie tokius dalykus,kaip ginekologinis patikrinimas ,reikia pamirsti
asttaify parašė:
Gerai, kad pas mus pabaigoj metu ismoka premijas tai vis dar dasides kazkiek, o taip tai mano atlyginimas tik 1100![]()
na maziau nei 495 berods nemoka
siaip ne pinigai svarbiausia, svarbu, kad vaikas sveikas butu.
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai