lavita12 parašė:
Mamytes gyvenancios Lt, kokius ciuzinukus rinkotes savo vaikiukams? Griztam i LT ir reikia mums ciuzinuko, tad nesu tikra, koks cia butu geresnis: kokosinis ir grik…
Mes turim kokosini paralonini;)
lavita12 parašė:
Mamytes gyvenancios Lt, kokius ciuzinukus rinkotes savo vaikiukams? Griztam i LT ir reikia mums ciuzinuko, tad nesu tikra, koks cia butu geresnis: kokosinis ir grik…
Tarela parašė:
ir patenkinti esate?
lavita12 parašė:
ir patenkinti esate?
Jop, mums tinka patinka;)
emilijasel parašė:
Pas mus.grikinis ir.kakosinis.. miega.ant kokoso. Sakiau grikine puse pabandysiu![]()
zinok geriau nebandyk iki metu. Musiskis kaip pradejo vartytis ir kuistis, tai daznai nakti ant pilvuko miega. Tokiu atveju gerai, kad ciuzinukas kietas, tai neikniumba veiduku, tenka soniuku veida pasukti
aureja12 parašė:
panimaju, kelk![]()
pats adekvaciausias mano manimu pediatras
man patinka jo laidos tos.
didziai dekoju
Sveikos mamaites, Boushe, o tik rusiskai tera sios laidos? As tai si ciuzini turiu, toks malonus atrodo, tik siuo metu mano lele miega salia mano lovos pritaisytoj "lentynoj", tad siek tiek veliau guldysiu i lovele.
miegocentras.lt/ciuziniai/ciuzinys-baby-de-lux?c_id=9&s_id=14&p_id=87
Klausimelis, ar gali lelytes kakis pasidaryti chaki spalvos nuo bulviu (mano virtu) ir hipp slyvu tyres?
BaIn parašė:
Sveikos mamaites, Boushe, o tik rusiskai tera sios laidos? As tai si ciuzini turiu, toks malonus atrodo, tik siuo metu mano lele miega salia mano lovos pritaisytoj …
taip tik rusiskai...nu ir berods ukrainietiskai
bet laidos tikrai vertos
labai zmoniskai suprantamai sneka
tas gydytojas nerealus ir labai teisingas.... gaila jai nesuprantate
Tikrai gerulis pediatras
paprastai ir aiskiai viskas
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai