Marycious parašė:
Sveikos panelės![]()
Jungiuosi prie jūsų.
Malonu, kad jungiates
kaip jauciates?
Marycious parašė:
Sveikos panelės![]()
Jungiuosi prie jūsų.
Malonu, kad jungiates
kaip jauciates?
Džiugii parašė:
Tik tom kurios turi rizika diabetui ( gines klausiau)
As neturejau jokios rizikos diabetui ir geriau gliukoze. Kodel man skyre tyrima - niekas paaiskinti negali.
Julija.D parašė:
Ir as neturejau jokios rizikos. Kaip tik siandien geriau gliukoze nors bandziau su gydytoja tartis, kad nedaryt, nes prisiskaicius labai bijojau...bet mane nuramino…
O man isviso ner tokios kalbos apie toky tyrima
gal net nedarys
simuxa parašė:
Malonu, kad jungiateskaip jauciates?
Gerai, tik labai jau tinginiauju, norisi ir tą padaryti, ir gal rubelius jau išskalbt, išsilyginti, tačiau pradėdi ir ...ajjj, eini atsigult :)))
Dabar tik apėmė nerimas dėl rūbelių, kad yra daug gražių ir man patinkančių (tačiau mažesnių negu 56 dydis), ir kad gims didesnis vaikiukas ir taip ir neapsivilksim.
Bet jau nerimo priežąstis tai durnoka, suprantu, bet jau tokios mes tos nėščiosios
Prisilietus_isnykstanti parašė:
As neturejau jokios rizikos diabetui ir geriau gliukoze. Kodel man skyre tyrima - niekas paaiskinti negali.
Aš neturėjau ir man neskyrė, nors gydytoja (ne akušerė) sakė kad lygtais darys, kad pagal naują įstatymą lygtais privaloma. )
sauleta27 parašė:
As sendien issiskalbiau neiskenciau dvi masinas pilnas rubeliu 56-62 dydzio. O kol sudzioviau viska... nes dzioviau lauke ant virves, bidziukai sliauztukai dar niek…
sauleta27 parašė:
As sendien issiskalbiau neiskenciau dvi masinas pilnas rubeliu 56-62 dydzio. O kol sudzioviau viska... nes dzioviau lauke ant virves, bidziukai sliauztukai dar niek…
Rekomend'uociau jums nupirkti Mutsy uz tokia suma tikrai rasite, jie labai patvarus ir sportinuko pirkti nereikes, mes toki turejom ir draugem patariau, labai džiaugiasi
Nikika parašė:
o mano vyras isvykes, bet seip kaip karta bandziaupasakyt,kad man depresija ima, tai sake tynginiu liga. oi seip mano vyras tuti tokiu bjauriu dalyku, kad sakes neg…
Šaunuole, kad svarbiausia vaikai, mano irgi beširdis, bet yra kaip yra.
Jollysiup parašė:
Oi ir man sis nestumas toks.. Laksciau kaip visai ne nescia iki 17 sav, kol is darbo su greitaja neisveze.. Ir nuo to laiko biuleteny sedziu.. Dusuliai, sirdies pe…
Man gliukozes tyrima dare del to,kad mano sesuo serga debetu.
Vasarosdangus parašė:
Skaičiau daug kur, kad ant kairiojo šono miegoti reikia, bet vistiek pasivartau naktį, na negaliu ant vieno šono išgulėti visą naktį nors tu ką![]()
As irgi vartausi ir sunku isguleti ant vieno sono bet mano lelyte kairiam sone ir ant desinio mums nepatogu guleti, o ant nugaros visai negaliu.
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai