Lūšiukė parašė:
Mano issiverstu. Nepasedi ramiai, reik stotis, lipt ir taip stipriai, kad nesisaugoja![]()
O nera veidrodzio pries kiry pasodint galima? Maniske tai buna uzsiemus savim prie veidrodzio
Lūšiukė parašė:
Mano issiverstu. Nepasedi ramiai, reik stotis, lipt ir taip stipriai, kad nesisaugoja![]()
O nera veidrodzio pries kiry pasodint galima? Maniske tai buna uzsiemus savim prie veidrodzio
Rebek4 parašė:
O nera veidrodzio pries kiry pasodint galima? Maniske tai buna uzsiemus savim prie veidrodzio![]()
Ne, veidrodis neidomu
Geriausia tualetini popieriu plesyti
Dabar paskaiciau ir susinervinau, manajai 7men ir 10d ir ka ji daro, tai tik pasodinta sedi, gana ilgai issedi. Nei sliauzia, nei pati atsiseda ir net nemegina, geriau pareks, kad pasodinciau, apie stojimasi kalbos nera. Buvau rami kazkaip, o dabar galvoju reiks su daktare kalbet.
Skorpijo parašė:
Dabar paskaiciau ir susinervinau, manajai 7men ir 10d ir ka ji daro, tai tik pasodinta sedi, gana ilgai issedi. Nei sliauzia, nei pati atsiseda ir net nemegina, ger…
Tikrai viskas gerai su jusu vaiku juk negali visu vaikai vienu metu viska ismokt.Kiekvienas vystosi skirtingai.Mano vyresnelis ismoko atsisest kazkur beveik 8 men.po menesio ismoko ropot ir tik tada isikibes stotis.Dabar mazasis gan storuliukas ir tikrai galvojau kad viska veliau darys,bet ismoko 6 men ir dvi savaites pats sestis ir ta pacia diena pradejo vartytis nuo pilvo ant nugarytes.Dabar tik spek gaudyt,kaip greit prie lovos krasto atsiranda,nors anr grindu nelabai megsta,bet atbulom lovoj sliauzia gan greitai.Cia tik laiko klausimas kada jusu vaikiukas bus pasirenges naujiems igudziams.
Skorpijo parašė:
Dabar paskaiciau ir susinervinau, manajai 7men ir 10d ir ka ji daro, tai tik pasodinta sedi, gana ilgai issedi. Nei sliauzia, nei pati atsiseda ir net nemegina, ger…
Jus tik dziaukites, kad kur palieki ten ir randi, ateis laikas ir ismoks ;) vistiek kazkada ismoks ;) ir paciom reik ismokt kantriai laukt ir nereikalaut is savo vaiku tai ka jau kiti daro o jis dar ne.. O jiem gal dar ne laikas ;) Pacios tada laimingesnes busim ir vaikai laimingesni
Skorpijo parašė:
Ramiai!
Musu pasodinta sedi nuo 7 men., sliauzia kada tik pati nori ir tai tik ant lovos, geriausia nuoga
Nesistoja, neropoja, nesako mama, teti, nekartoja kates vardo ir t.t.
As rami kaip belgas
Skorpijo parašė:
Baikit tik Jus stresuot, ir reikalauti is vaiko nezinia ko
supraskit kad taip negerai daryti ir nepamirskit net vaikui uzaugus, kad jis yra unikalus ir negalit is jo reikalauti, tai ka kaimynes vaikas jau daro, ar moka, ir pan. Ir niekada, prisiminkit, niekada neprikaisiokit to savo vaikui, "va tas daro tai, o tu ne" .
Mano vyrukas be 1 dienos 8 men. dar pats neatsiseda, praktiskai nesliauzia, tik iriasi, na ok , siandien jau jau pusmetri paropojo i prieki, o taip tik atgal vis pasistumdavo. Net dantuku neturi, vienas lyg ir bando kaltis.O pasiskaicius kitu vaikuciu burnytes jau oho kokios dantuotos... Bet as nestresuoju zinau, kad viska darys, kai jam ateis noras ir laikas
Kazkaip ir buvau rami, bet cia kai paskaiciau, kad nuo 6men jau viska daro ir jau atsistoja, kazkaip supanikavau
, vis gi pirmagime
. Siaip kaip buvom mankstelese, kineze sake, kad gana stipri mergaite, bet baisi tingyne
. Tai va, kaip ir dabar ji tiesiog nerodo noro naujovems
. Aisku ateis viskam savas laikas
. Cia buvo trumpam uztemimas
Mūsų jau mėnuo kaip atsistoja įsikibęs į lova, į kėdę ir visur kitur, kur randa, jog galima įsikibti
Sėdi jau irgi seniai, gražiai atsisėda ant užpakaliuko, kai atsibosta stovėti. Ropinėja per visus namus šviesos greičiu
Turim šiuo metu mažų jorkšyriukų keletos savaičių, vakar nusisukau keletui akimirkų, žiūriu išsitraukęs vieną iš dėžės tyrineja
Aš vis paskaitydavau, kad vieni leliukai vieną daro, kiti kitą, o mūsiškis tik ant rankų prašytis moka... Bet tas žiopliukas, visai ne žiopliukas - viską išmoko tada, kai jam reikėjo. Jo riopojimo ropojimu nepavadinsi - su galvyte įsiremiair tipo aš jau ropoju, kur nori ten nusiridena, šliaužioja tik ant lovos, ant grindų neįdomu, sėdi pasodintas, bet iki kol pats atsisės - toli gražu. Skaudėdavo šiek tiek širdutę skaityt, kad kiti gabesni, bet dabar kai pagalvoju - juokas ima. Juk viskam savas laikas! Ir daugybos lentelę juk ne visi iškart per vieną pamoką išmokom
Džiaukitės, kol galit palikti mažiuką nors trumpam vieną, nes kaipradės judėt, nei akimirkai negalėsit atsitraukti ;)
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai