KatarzynaM. parašė:
O man darys 39sav tai žiūrėsim jai nieko ne vyks sake kad skatins tada, nes mano terminas 19 gegužio
O tai ko kiba kokia patologija turit. Nes jai viskas tvarkoj tai dar pernesiot dvi savaites nuo termino dienos leidzia .
KatarzynaM. parašė:
O man darys 39sav tai žiūrėsim jai nieko ne vyks sake kad skatins tada, nes mano terminas 19 gegužio
O tai ko kiba kokia patologija turit. Nes jai viskas tvarkoj tai dar pernesiot dvi savaites nuo termino dienos leidzia .
KatarzynaM. parašė:
Man dare pries dvi dienas... kai buvo 40 sav. Na visdar 2in1. Tik buvo gan nemolonu ir skausminga...
KatarzynaM. parašė:
Jie bijo kad man bus sunku gimdyt toki dideli nes gali dar priaugti svorio iki 4kg, nenori iki to daleisti,nes cia uk gimdysiu tai bijo jie
nes mano leliaus …
Ai cia del to? As 4600 mergaite pries 2 metus pati pagimdziau .
Naujausia parašė:
Man dare pries dvi dienas... kai buvo 40 sav. Na visdar 2in1. Tik buvo gan nemolonu ir skausminga...
Tai žiūrėsim nes darys ketvirtadienį
Anemun parašė:
Ai cia del to? As 4600 mergaite pries 2 metus pati pagimdziau .
Taip dėl to jie pergyvena kad didelis jis
Anemun parašė:
Ai cia del to? As 4600 mergaite pries 2 metus pati pagimdziau .</blockqu
KatarzynaM. parašė:
Jie bijo kad man bus sunku gimdyt toki dideli nes gali dar priaugti svorio iki 4kg, nenori iki to daleisti,nes cia uk gimdysiu tai bijo jie
nes mano leliaus …
kaip saunu, kad jus pati isgimdete, bet ne visos esam vieno sudejimo, puiku, kad jusu dubens kaulai platus ir sekmingai pagimdete savo mazaja, o pavyzdziui mano lelius db 3.5 ir man jau neleist nori gimdyt paciai, nes as pvz gimus pati vos 1600g, esu smulki ir dukra 2780 vos isgimdziau, ir plysau ir kirpo per visa, jei siut teko 45 min, o sis lelius dar ant kg didesnis nusimato nei dukra tai jie uztad ir bijo, ir manau ginekologai geriau zino kas gresia moterims, nebutinai jei viena isgimde 4,5 kg ar dar didesni savo stebukleli tai visos isgimdysim
tad, manau gerai, kad stebi ir siulo geriausia varianta abiem, nes neduok Dievuliau kokia gimdymo trauma uzkliuvus leliui uz dubens kaulu ar dar kur
kaip noreciau tokios strukturos kaip moteru, kurioms 4 ar 5 kg kudikeli isgimdyt pavyxta paciom, nes dbr gimdymai tampa be galo sunkiu darbeliu
KatarzynaM. parašė:
nes mano leliaus …
Jezus su tais matavimais ir dydziais... mane buvo taip nugazdine pirmojo nesutumo metu kad iskart o apziuros islekaiau gimdyt, gerai kad jau po termino buvo... dabar irgi tapati vapa ir taip neramu...nors su pirmaja viskas baigesi gerai...ir net panasumo nebuvo nei i viena matmeni matyta.per echo..
zivile 34 parašė:
kaip saunu, kad jus pati isgimdete, bet ne visos esam vieno sudejimo, puiku, kad jusu dubens kaulai platus ir sekmingai pagimdete savo mazaja, o pavyzdziui mano lel…
Ačiū
putpele parašė:
Jezus su tais matavimais ir dydziais... mane buvo taip nugazdine pirmojo nesutumo metu kad iskart o apziuros islekaiau gimdyt, gerai kad jau po termino buvo... daba…
Tai taip bet manau kad isnesiosiu iki savo termino
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai