Niritė parašė:
Mano valgo tokias (įvedimo tvarka):
- miežius (kol kas dribsnius, vėliau pereisiu prie skaldytų)
Nirite, o kvieciu neduosi?
Niritė parašė:
Niritė parašė:
o kada mazdaug planuojat nebe dribsnius duot? nes as neradau biosaloi grikiu ir mieziu dribsnius tai viriau viso grudo ir paskui sumaliau. tai panele nebuvo suzaveta. o kur pirkot dribsnius?tiesa ar mitas kad is visu kruopu avizos dazniausiai alergizuoja?
Ieva.tu.ka parašė:
Kviečius vėliau rekomenduoja įvesti, tai maždaug 9 mėn. pridėsiu kviečių kruopas, manus, speltą, kynvą ir burnotį.
Įvedinėjau kaip ir kitus produktus: naują kas 4 dienas. Duodavau dvi dienas iš eilės naujų kruopų ir tada dvi dienas jau įvestų.
Pačios avižos gali alergizuoti, kaip ir kai kurios kitos kruopos. Taip pat gali alergizuoti paruoštų košių priedai. Tikros avižos mano mergytei tinka, o šį savaitgalį buvome išvažiavę ir gavo jau paruoštos, kurią tereikia sumaišyti su pienu. Po dviejų dienų išbėrė. Manau, kad nuo vitamino B1 (tiamino), kuris kai kuriose šalyse būtinai dedamas į paruoštą kūdikių maistą.
Kruopas perku Assorti. Prie skaldytų ar viso grūdo kruopų pereisiu, kai šitas suvalgys (po kokių 2-3 mėn.)
Niritė parašė:
Kviečius vėliau rekomenduoja įvesti, tai maždaug 9 mėn. pridėsiu kviečių kruopas, manus, speltą, kynvą ir burnotį.
o jusu mergyte isbere veiduka ar visa kuneli? nes ir as daviau viena kart jau paruosta avizu kose...tai ir pastebejau kad uzpakaliukas stipriai issausejes ir pabertas...alergija gali pasireiksti tik ant uzpakalio?
Niritė parašė:
O kokias is ten perkat? Tas su pienu ir priedais? Ar tiesiog grynas? Kazkaip neuzmaciau kad yra..gal ne ten ieskau ?
Katty parašė:
o jusu mergyte isbere veiduka ar visa kuneli? nes ir as daviau viena kart jau paruosta avizu kose...tai ir pastebejau kad uzpakaliukas stipriai issausejes ir pabert…
Maniškei dėl alergijos beria kaklą smulkiais tankiais raudonais taškiukais. Paskui pasausėja po poros dienų. Buvo nuo moliūgo taip ir dabar nuo paruoštos košės. Bet visi vaikiukai individualūs ir gali skirtingas vietas berti.
BNeringa parašė:
O kokias is ten perkat? Tas su pienu ir priedais? Ar tiesiog grynas? Kazkaip neuzmaciau kad yra..gal ne ten ieskau ?
Perku paprastas - iš "suaugusių" lentynos.
Niritė parašė:
Maniškei dėl alergijos beria kaklą smulkiais tankiais raudonais taškiukais. Paskui pasausėja po poros dienų. Buvo nuo moliūgo taip ir dabar nuo paruoštos košės. Bet…
kai ivedziau daug nauju produktu dabar sudetinga atsekt nuo ko alergizuoja...arba reiktu viska nuo pradziu pradet...
Katty parašė:
kai ivedziau daug nauju produktu dabar sudetinga atsekt nuo ko alergizuoja...arba reiktu viska nuo pradziu pradet...![]()
Todel ir reikia nauja produkta 3-4 dienas duot. Ar nezinojot to?
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai