Ambiente parašė:
Hm, geras klausimas, tiesa sakant nezinaureikia pasidometi. Pas mus dar jinai neisimta ? O kaip pas jus?
As irgi dar neisemiau, bet siandien kazkaip klausimas kilo, o niekur info neradau
Ambiente parašė:
Hm, geras klausimas, tiesa sakant nezinaureikia pasidometi. Pas mus dar jinai neisimta ? O kaip pas jus?
As irgi dar neisemiau, bet siandien kazkaip klausimas kilo, o niekur info neradau
Erlandukas parašė:
Sveikos mamytes, ar yra kam taip, kad su klubais negerai mažyliui? Mano mergytei vienas klubas nepilnai išsivystęs. Sakė galėjo įtakoti tai mergaitės padėtis pilve …
Kaip gaila mažutės, bet tokia maža turėtų greitai priprasti ir adaptuotis
agne.ge parašė:
nuo kada reiktu tas pagalveles naujagimiui naudojamas isimti?
O durnas klausimas,kurios cia tos naujag. pagalveles? Gal foto imesit
nes as net neziurejau kas ten issiema ir pan. Einu nagrinet
agne.ge parašė:
Pas jumis turbut modelis 4-35ibs,nes pagal video tai tokios rodo,kad turi naujagimio pagalve,tai sake iki 9,5ibs rekomenduoja ja naudot. Pas mane modelis 0-13kg,tai nera jokiu papildomu pagalveliu.
Smiltuke parašė:
Mano amžius taip pat jau nemažas, bet kol kas dar nesiryžčiau pametinukams, bet... niekada nesakyk niekada ?
.. jeigu būčiau jaunesnė tai tikrai pertrauka būtų, tarpas, norėtųsi grįžti į darbą ir tada vėl kleckiuko bandyti susilaukti...o dabar pirmas vaikiukas 35 metų gimė...be to, gimdos kaklelio priešvėžiniai pakitimai yra...ir kaip sakoma laiku pastojau, gal susitvarkys, o gal antro vaikiuko reiktų ir viskas savaime praeitų...bent jau tokios rekomendacijos...kaip ir smulkmena, bet vyras eina iš proto dėl dukters, bet va šeimos nenori.. ir vaikų jam nereikia...nors mažylę dievina kai gimė...
astulja parašė:
Sunku, bet, man rodos, bet kokiu atveju du vaikus sunku augint. Vienas su vienokiais poreikiais, kitas su kitokiais. Turi tiesiog rast visiems geriausią dienos tvar…
Išsivaizduoju kaip sunku...nes tektų dažnai būti vienai su dviem pypliukais ir šuniu...tarp manęs ir sesės metų skirtumas...tėvai sakė buvom auksinės mergaitės, geros, ramios, sako buvo lengviau nei kitiems...ir sako darbo atžvilgiu - mama greičiau galėjo grįžti į darbuką, mes dviese turėdavom kuo užsiimti ir t.t...tačiau visada yra BET...man taip gali ir nebūti...visada svajojau apie didelę šeimą - 3 vaikučius...gal ir 4....bet kaip sakoma - tu planuoji o Dievas juokiasi ? baltai pavydu kas turi dvynukus, trynukus...žinau kaiiiiiip sunku, bet taip gražu iš šono ?
paryziete parašė:
.. jeigu būčiau jaunesnė tai tikrai pertrauka būtų, tarpas, norėtųsi grįžti į darbą ir tada vėl kleckiuko bandyti susilaukti...o dabar pirmas vaikiukas 35 metų gimė…
Jeigu norit daugiau vaikuciu ir pirmyn. Jeigu su vienu susitvarkot, tikrai susitvarkysit ir su dviem. Be to, kai vaikuciai paauga labai graziai uzsiima tarpusavyje ir tevams tampa lengviau
Labas visoms ?
Nu viskas, ieskosiu info kaip kuo ramiau ir su kuo maziau asaru ipratinti vaika uzmigti paciam, o ne prie mano kruties. Jau kelias naktis kokia valanda pamiega ramiai ir iesko mano kruties, nerades zirzia. Ketinau jau guldyti ji miegot i lovyte, esancia salia lovos (nuimtu krastu, priglausta), bet jis ten 15 min tepamiegojo. Atsibudo ir niurgzti pradejo. Nelaukiau, kol prades verkti ir isbudins seima.
Kaip jusu vaikai uzmiega? Maniskis per 1,5 men puikiai iprato prie kruties uzmigti. Snd 15 min ant ranku ji supavau - verkia, pailsi, v verkia, bet neuzmiega, nors miegot norejo jau.
Miglen parašė:
Aš pasidžiaugsiu.
Penktadienį buvom pas daktarę. Mūsų ⭐️ Paaugo 2.5-3 cm ir priaugo 750 g per pirmąj…
Grožis ir ne kitaip
kokia šilta foto!!! Nuostabi mažylė
...kaip gražiai augat
o aš ir bijau eiti pas gydytoją, nes kai ūgtelėjo mano mergina 7 cm per mėnesį ir savaitę...tai dabar net baisu ir pagalvoti kiek pasistiebė
Mano uzmiega supuojama, bet tas supavimas trunka 4valandas nuo vakaro iki pirmos nakties geriausiu atveju. Tai va dabar neleidau miegoti 1,5val daviau misinelio nakciai ir dabar miegodama valgo mano pieneli. Tikiuosi labai kad uzmigo nakciai, nes liudesys jau ima virsu..
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai