As11111 parašė:
Ananasus valgysim su cili![]()
Skaniai skamba ????
As11111 parašė:
Ananasus valgysim su cili![]()
Skaniai skamba ????
sandaliuke parašė:
Mano irgi panašus terminas, bet irgi noriu anksčiau iki 20d, kad vėžiukas būtų dar???
Mano vyras kaip tik nori kad butu liutas
, nes jis pats liutas
Sveikos mamytes. As cia su tokiu klausimu. Kovo men buvau biulietenyje 2sav. Ar man darbdavys turi apmoketi biulieteni ar turiu kazkur kitur kreiptis? Nes algalapi rodo 2 pirmas dienas apmoketas
Pirma kart per 3metus teko del leliuko pailset namuose ir db net neisivaizduoju kaip cia viskas tvarkosi
Gal kuri esate susidurusi
Roberta22 parašė:
Sveikos mamytes. As cia su tokiu klausimu. Kovo men buvau biulietenyje 2sav. Ar man darbdavys turi apmoketi biulieteni ar turiu kazkur kitur kreiptis? Nes algalapi …
Darbdavys apmoka dvi dienas tik. Einat i sodros svetaine ir susipildot, jog norit gauti ligos pasalpa. Prisijugus viska matysite. Sodra perveda pinigus per 15 dienu kazkur.
svajukazz parašė:
Darbdavys apmoka dvi dienas tik. Einat i sodros svetaine ir susipildot, jog norit gauti ligos pasalpa. Prisijugus viska matysite. Sodra perveda pinigus per 15 dienu…
Labai Jums ačiū
Roberta22 parašė:
Sveikos mamytes. As cia su tokiu klausimu. Kovo men buvau biulietenyje 2sav. Ar man darbdavys turi apmoketi biulieteni ar turiu kazkur kitur kreiptis? Nes algalapi …
Kokia jus sveikuole, kad pirma karta per 3 metus
pimine mano vyra, kuris pirma karta gyvenime biliuteni buvo....
irgi nezinojo ka daryti
Roberta22 parašė:
Labai Jums ačiū![]()
Prašom ;) jei kils klausimų, rašykit, bet ten gana aiškiai viskas ;)
@Nestuke@ parašė:
Kokia jus sveikuole, kad pirma karta per 3 metuspimine mano vyra, kuris pirma karta gyvenime biliuteni buvo....
irgi nezinojo ka daryti
![]()
As per 8metus irgi nznau dar kas yra biliotenis
bet sistema zn kaip kas vyksta
Laba, atsiprašau, kad ne į temą, aš su pasiūlymu. Gal kas nori nemokamos idėjinės fotosesijos?
rašykite man asmeninę žinutę arba fotografei https://www.facebook.com/Rita-D-Photography-1867661036790474/?ref=aymt_homepage_panel
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai