simonaale parašė:
Bandau imest foto su savo![]()
Pirmiausia atsigulam ant nugaros. Kojas sulenkiam, pedos ant lovos. Keliam aukstai…
Ačiū už puikų aprašymą? Tikrai ne taip dariau? O dar ir mašinoj sėdėjau su juo, neitin patogu buvo?
simonaale parašė:
Bandau imest foto su savo![]()
Pirmiausia atsigulam ant nugaros. Kojas sulenkiam, pedos ant lovos. Keliam aukstai…
Ačiū už puikų aprašymą? Tikrai ne taip dariau? O dar ir mašinoj sėdėjau su juo, neitin patogu buvo?
sandaliuke parašė:
As i kavine atvaziavau su juo. Privalgiau, tai vaziuodama namo uz vairo jau plesiau ji po suknele
zodziu jis skirtas aktyviam laikui
pzv 10min vaziuojat masina ir valanda vaikstot prekybos centre - Reikia. Valanda vairavot iki kino ar kavines -Nereikia
simonaale parašė:
As i kavine atvaziavau su juo. Privalgiau, tai vaziuodama namo uz vairo jau plesiau ji po suknele![]()
zodziu jis skirtas aktyviam laikui
pzv 10min vaziuojat m…
Bus super rytiniam sukimuisi virtuvėj kokias 2h?
tynkaa parašė:
Mano gpimdymo terminas pagal mm liepos 23,echo liepos 27. Bet man uzsiciklinus data kazko,kad liepos 19 pagimdysiu![]()
Mano irgi panašus terminas, bet irgi noriu anksčiau iki 20d, kad vėžiukas būtų dar???
sandaliuke parašė:
Mano irgi panašus terminas, bet irgi noriu anksčiau iki 20d, kad vėžiukas būtų dar???
as irgi planuoju iki 20d. pagimdyt
kad veziukas butu noreciau :)))
Adorelle parašė:
as irgi planuoju iki 20d. pagimdyt
kad veziukas butu noreciau :)))
O kaip toks planas turetu atrodyti?
Giedre111 parašė:
O kaip toks planas turetu atrodyti?![]()
Jaučiu plausim grindis, gulėsim vonioj, daržus ravėsim??
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai