Aste parašė:
Mamytes, tos kurios saketes is asdos.com rubeliu naujagimiui pasidalinkit patirtimi, kaip ju kokybe? Ar „neskysti”? ???
Aš irgi perku dažnai. Tiek dukrytei tiek dabar leliukui pripirkau. Patinka jų kokybė, o ir nėšiojasi gerai
Aste parašė:
Mamytes, tos kurios saketes is asdos.com rubeliu naujagimiui pasidalinkit patirtimi, kaip ju kokybe? Ar „neskysti”? ???
Aš irgi perku dažnai. Tiek dukrytei tiek dabar leliukui pripirkau. Patinka jų kokybė, o ir nėšiojasi gerai
-angeliuke- parašė:
Aš irgi perku dažnai. Tiek dukrytei tiek dabar leliukui pripirkau. Patinka jų kokybė, o ir nėšiojasi gerai![]()
Kokia siuntimo į Lietuvą kaina?
Aleksandra29 parašė:
Kokia siuntimo į Lietuvą kaina?
Siunčiuosi per tarpininkus, tai 1 kg apie 3 eur kainuoja už atvežimą į Lietuvą.
Pažiūrėkit čia eshopwedrop.lt. jie duoda anglišką adresą, siunti ten ir jie atveža į Lietuvą. Ženkliai pigiau negu siųstis tiesiogiai
Aste parašė:
Kas cia per puslapis? Man neatidaro tokio...
spurgyte5 parašė:
Kas cia per puslapis? Man neatidaro tokio...![]()
Asda.com
As11111 parašė:
Du ir priklauso bet kai kurios privaciai, kai kurias siuncia jai kas ne taip, pvz man tik du buvo ir maniau kad daugiau nebus bet siuncia dar vienui nes pilvukas ga…
Na zinokit visai nedaeina man, kaip gali but tik 2 skanai, nes kai dare 20 sav dar patare ir rekomendavo dar apie 30 sav. darytis del vandenu, vaisiaus padeties.. Ir jei pvz sedi ar skersas, tai ka is kart cp skiria ar dar i termino gala vel skana daro?? Hmm??
daisy1 parašė:
Na zinokit visai nedaeina man, kaip gali but tik 2 skanai, nes kai dare 20 sav dar patare ir rekomendavo dar apie 30 sav. darytis del vandenu, vaisiaus padeties…
Mano jau zemyn galvute, bet dar sake vartytis gali ir aoie 36sav ziures kokioj padetyj. Jei sedes, tai sake reiktu apie apvertima pasigalvoti, kuris atliekamas iki 37sav.
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai