Ausrine30 parašė:
sumaisiau, gruodzio 23 d. 15 h. Tik patikslinkit, as kiek suprantu registruotis nereikia, tiesiog 3 eur vietoj susimoki ir viskas ??
Greičiausiai ir aš eisiu
Ausrine30 parašė:
sumaisiau, gruodzio 23 d. 15 h. Tik patikslinkit, as kiek suprantu registruotis nereikia, tiesiog 3 eur vietoj susimoki ir viskas ??
Greičiausiai ir aš eisiu
elze1 parašė:
Na kaip visos laikotės? aš šiandien buvau apžiūroje, darė gliukozės tyrimą. tai viskas normos ribosepilvukas auga, apvalėja
man irgi dabar svoris sparči…
Apart, kad prastai miegojau(lietus barbeno visą naktį į palangę), jaučiuosi puikiai, dėkui
O svoris tai ir pilva viskas auga
Vizitas pas ginių tik kitą savaitę, o aš jau einamo mėnesio normą dabar priaugau. Likusią savaitę, teks burnelę užsiklijuoti
Ausrine30 parašė:
As taip pat gerai jauciuosi, kartais gaktikauli paskausta, arba ilgiau pasitvarkius nugara pradeda mausti, bet todel per daug ir nesitvarkau... dulkes nesupyks!…
Labas mergaites! As jau beveik 11 kg! O taip tikejausi ,,itilpti" i 16
bet manau nebe realu
Maaam parašė:
Labas mergaites! As jau beveik 11 kg! O taip tikejausi ,,itilpti" i 16bet manau nebe realu
![]()
as tikiuosi i 15 kg tilpti
Ziuresim.. laaaabai sunku prognozuoti, nes va.. pacios matot, kad per diena ir 0.5 ir visas kg gali prilipti.. o kuo toliau, tuo sparciau juk tas svoris auga.. juk ir leliukas turi dar apie 2.5 kg priaugti
!!!
Maaam parašė:
Labas mergaites! As jau beveik 11 kg! O taip tikejausi ,,itilpti" i 16bet manau nebe realu
![]()
Gal visai realu
Man jau antra nestuma, ant galo nelabai jau ir auga svoris- jau netelpa ir nesinori tiek maisto kiek pradzioje
elze1 parašė:
O kur vyks tas turgelis?
LCC
Ausrine30 parašė:
as tikiuosi i 15 kg tilptiZiuresim.. laaaabai sunku prognozuoti, nes va.. pacios matot, kad per diena ir 0.5 ir visas kg gali prilipti.. o kuo toliau, tuo sparc…
Ir aš į tiek timiuosi tilpti
dabar turiu 5.5 kg. Kažkaip šoktelėjo šiom dienom svoris. O kuo toliau, turbut dar geriau lips tie kg
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai