Agnesiuke parašė:
Sveikos.gal kuri mamyte jau turi patirties. pradejau naktini nujunkyma (dieninis nuimtas), mano mergyte iki isteriju,sunkiai mum sekasi,vakar stengiausi neduot iki …
Iš mano patirties. Prieš pat miego laiką pradėjau duoti košes. Prisivalgo, tada einam migdytis. Pradėjau nebeduoti prieš miega, išjungiu šviesas, įjungiu muzika, dainuoju, pasupuoju, kadangi privalgius lengviau užmigdavo tai nedaug paverke pirmais vakarais. Pastebėjau kad kai pradėjo pati užmigti naktį iškart nusiėmė vienas maitinimas. Aišku gal kad skrandis pilnas. Kai atsibunda naktį imu ant rankų ir supu. Per dvi sav pasiekimas tas, kad diena nebeduodu, naktį valgo tik 6 val ir užmiega nesupama. Atsigulam, žaidžia, pliurpia ir nusminga, naktį taip pasivarto ir toliau miega. O anksciau jau prašydavo pieno po pasivartymo. Dabar esu ties ka daryti rytais. Nes jau kai išsimiega laaaabai nori pienuko. Svajoja turbut visa diena kad issimiegojus gaus. Diena nuimti sekėsi gerai. Visko gaminu, siūlau. Neimu ant rankų tokiomis pozomis kad prisimintų maitinimą. Maniske pienas buvo šventas reikalas ir dabar yra. Bet va padejo tas prikimsimas prieš miega maisto. Gydytoja sakė tai mažesnis minusas nei kad visa naktį valgo ir kai paaugs gali pradėti norėt ir rimčiau naktį pavalgyt. Drastiško nuėmimo aš nenoriu. Tai butu baisi psichologine trauma kuri ilgam nuimtu ūpą kažkuo domėtis. Jei drastiškai būčiau ėmus, jai butu buvus katastrofa. Uzsikukciotu iki dusimo ir nesuprastu kad atsitiko, kodel mama jos atsisako ir nebenori to ryšio. Nes tokio amžiaus manau jie ne tik kad mp maitinasi, jiem reikia artumo su mamyte. Tai galit pabandyti kas padejo mums. Dabar per savaite žadu kažkokiu būdu ta 6 val nuimti, nu ir po to dar po savaites kažką darysiu su rytais. Kitokio pieno irgi neima, vandeniu taip pat neįmanoma buvo pakeisti. Bandžiau tai isterija dar didesne buvo ☺️