giedrulisimo parašė:
Aš gerdavau slyvų sultis arba mėginau valgyti žalias slyvas. Nelabai man padėjo. Va, šaltibarščiai gal labiau pramušdavo.
Reiks gal parejus is darbo pabaigt slyvas ir pirkt ta sirupa, nes uzkniso jau tas sunkumo jausmas
giedrulisimo parašė:
Aš gerdavau slyvų sultis arba mėginau valgyti žalias slyvas. Nelabai man padėjo. Va, šaltibarščiai gal labiau pramušdavo.
Reiks gal parejus is darbo pabaigt slyvas ir pirkt ta sirupa, nes uzkniso jau tas sunkumo jausmas
fresa1322 parašė:
Reiks gal parejus is darbo pabaigt slyvas ir pirkt ta sirupa, nes uzkniso jau tas sunkumo jausmas![]()
man gine sake galima drasiai naudoti microlax klizmutes, sake visos nestukes sau padeda su jom, tik aisku nepadauginti ir ne daznai jas naudoti
Aš apeinu postus kurie man neaktualus, pradedu skaityt ir praleidziu, aš tik palyginimui galiu pasidalinti, kad jau nuop pat pirmo prisiregistravimo pamaciau sioje grupeje daug piktu moteryciu, kurios atsako tikrai kartais negraziai ir nepagalvoja kad gali iskaudinti kitas. Turiu su kuo palyginti, esu kitoj TD grupej tai ten mes labai draugiškos. Paklausi nuomonės, atsako ka jos mano bet savo nuomones nepersa ir neteisia jei tu manai kitaip. Bet cia tik mano nuomonė??
Patatino parašė:
Aš gyvenu musulmoniškoje šaly - Saudo Arabijos pusiasaly, tai pas mus čia tik penktadieniais niekas nedirba.
Kaip idomu! kurioj salyje gyvenate?
giedrulisimo parašė:
O beje, kaip kažkurios sakė, kad pagerti magnio, kad palaisvintų vidurius. Na, magnis nėra jau toks nekaltas, tai nereikia persistengti su juo. Kai kurie ginekologa…
O magnis vidurius laisvina? As ji geriu tik nestumo antroj puseje, kai prasideda meslungis koju.. tada jau niekaip be jo.
Su viduriu uzkietejimu bedu neturiu, bet nepastebejau kad jis laisvintu
Raganaa parašė:
O magnis vidurius laisvina? As ji geriu tik nestumo antroj puseje, kai prasideda meslungis koju.. tada jau niekaip be jo.
Reliai, to magnio disporal rekomenduoja gerti po 1 pakelį per dieną. Man dabar liepė gerti dėl gimdos spamzų po 2 pokelius. Ir iš karto įspėjo, kad kai kurioms ir vienas pokelis laisvina vidurius, o trijų jau tikrai nerekomenduoja gerti, nors galima, nes iš wc neišeisiu
Kiek tiesos, nežinau. Man nuo vieno pokelio tikrai nieko nebuvo. Ir du nelabai didelį efektą toje srityje daro.
Raganaa parašė:
Cia irgi nuomones niekas nepersa. Gal ne tokiu tonu perskaitote? O gal rasancioji nemoka tokiu tonu parasyti, kad neatrodytu jog kazka izeidzia?
Zinokit as nepriimu asmeniškai, būna visaip gal ir perskaitai netaip gal ir paraso nelabai taktiškai. Manau su laiku susibendrausim ir bus viskas gerai?
giedrulisimo parašė:
Reliai, to magnio disporal rekomenduoja gerti po 1 pakelį per dieną. Man dabar liepė gerti dėl gimdos spamzų po 2 pokelius. Ir iš karto įspėjo, kad kai kurioms ir v…
Geriau jau laisvina, nei isstumt negali
Kazkoks kosmars. Jau tepalo subinei nusipirkau
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai