fresa1322 parašė:
Liepos 25-28d.
man pagal sita TD 25 leipos
nezinau ka pasakys gine
fresa1322 parašė:
Liepos 25-28d.
man pagal sita TD 25 leipos
nezinau ka pasakys gine
Kotryna1981 parašė:
Jei kazkas nori, tai ir "pasimatuoja"Tokie jau tie zmones
![]()
Na taip, zmones kartais linke uzsimesti ant saves svetimus rupescius.
As dar griztu prie klausimo del viduriu uzkietejimo
tos, kurioms padejo slyvos, kiek ju valget ir kada? Man gydytoja sake pirma su jom pabandyt, o tik tada imti sirupa. Liepe is vakaro uzpilti 3-4 slyvas ir ryte viska isgerti/suvalgyti. Net kazkaip nieko kitaip nejauciu.. gal daugiau slyvu reikia, o gal kaip tik dienos pabaigoje geriau gerti/valgyti?
fresa1322 parašė:
As dar griztu prie klausimo del viduriu uzkietejimotos, kurioms padejo slyvos, kiek ju valget ir kada? Man gydytoja sake pirma su jom pabandyt, o tik tada imti s…
Man vat ziuriu padeda kartais burokai, sriuba , saltibarsciai , o slyvos isvis nepadejo niekaip niekaip
turiu ir as kartais situ bedu
OlgaL83 parašė:
Niekas niekam netrukdo. Tiesiog pasikartosiu, yra merginu kurioms pirmas nestumas vyksta sklandziai, jos tuo ir dziaugiasi, o kai prisiskaito kaip pradeda del kiekv…
Man pirmas nėštumas... Tiksliau trečias, bet pirmas tiek "nukeliavęs". Niekada netaikiau sau kitų moterų skausmų, patirčių ir pan. Visada mąstau savo galva. Realiai, žinau tikrai daug rizikų, veiksnių ir pan. Ir pati esu rizikos grupėje. Plius, man sudėtingas nėštumas... Apie visus skausmus, maudimus ar inkstų problemas jau nutyliu. O prieš vaikų planavimą į polikliniką užsukdavau į 5 metus kartą.
Jeigu jau moteris kiekvieną kartą viską prisitaiko sau, reikia dirbti su savo galva. Bet jeigu ji realiai suvokia tas rizikas, žino pasėkmes ir tai jai gręsia, sėdėti ir laukti? Negalima paklausti, pasidomėti, nes tai gąsdina kitas? Mes negyvename burbule. Aplink mus verda gyvenimas. Taip, jis nėra tik juodas ar baltas, jis spalvotas... Visoks.
Aš esu turbūt ta, kuriai daugiausiai darė echo... Apskritai, per paskutines dvi savaites darė tiek, kiek kitoms per visą nėštumą padaro. Ir bėgau pasitikrinti ne kažką susapnavusi... Ir paskutinį kartą, kai buvau pas gydytoją, jau sakiau - gal nebereikia echo, juk neseniai darė. Atsakymas - reikia, tu pas mus rizikos grupėje, kaip aš tau pasakysiu, ar tikrai viskas gerai. Turbūt mano pasakymas apie tas echo irgi kažkurią gąsdina ir prisgalvoja. Bet kaip jau sakiau, reikia tada dirbti su galva... Reikia sugebėti atskirti realias rizikas nuo pasąmonės kuriamų...
OlgaL83 parašė:
Esme tame, kad kiekvienos organizmas prisitaiko savaip ir reaguoja taip pat savaip. Jeigu vienai duria kazkur, nereiskia kad pas kita toks pats durimas gali reiksti…
Be abejo, mūsų organizmai skirtingi. Kaip ir charakteriai
Ir patarimai vieno ar kito nerašyti, o kitoms to ir ano neskaityti, realiai neveikia
Susitaikyti su tuo, kad bus forume perdėtų ar įsivarytų baimių ir tiek.
fresa1322 parašė:
As dar griztu prie klausimo del viduriu uzkietejimotos, kurioms padejo slyvos, kiek ju valget ir kada? Man gydytoja sake pirma su jom pabandyt, o tik tada imti s…
Aš gerdavau slyvų sultis arba mėginau valgyti žalias slyvas. Nelabai man padėjo. Va, šaltibarščiai gal labiau pramušdavo.
laukiamlabai parašė:
oo kur cia sestadieniais priema?![]()
Aš gyvenu musulmoniškoje šaly - Saudo Arabijos pusiasaly
, tai pas mus čia tik penktadieniais niekas nedirba.
giedrulisimo parašė:
Man pirmas nėštumas... Tiksliau trečias, bet pirmas tiek "nukeliavęs". Niekada netaikiau sau kitų moterų skausmų, patirčių ir pan. Visada mąstau savo galva. Realiai…
Man irgi jau turbūt apie 20 echo darė
Tai į diskusijas, kenkia jis ar ne, nesikišu. Nes aš jos neprašau ir ne dėl smalsumo ji man daroma.
O man tai keista kai del kiekvieno suskaudimo raso ka daryti? Vaziuoti pas gyd? Na tai ar forumas patars vaziuoti ar ne? Jei blogai jautiesi tai vaziuok, jei tau bus ramiau. Juk atsakomybe tai tavo, o ne forume sedinciu. Tai man keisti tokie paklausimai..
Va man irgi pvz apacia maudzia, net nezinau ar maudzia, kaip paaiskinti. Bijau tik kad nebutu tai rando vieta. O nelabai eina suprasti, ar per randa, ar siaip apacia pilvo (bet nekieteja). Na bet net neklausiu nei vienos ka daryti?
kas cia yra? Nei jus atsakysite nei man aktuali forumo nuomone tokiu klausimu. Nueisiu pas gydytoja ir pasiklausiu.
17 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai