taniaaa parašė:
As naktimis irgi labai mazai miegu, kartais net tik po pora val. bet risu tai su padidejusiu kruviu darbe. Apie tases krovima irgi kartais pagalvoju, bet dar neturi…
Ilgai siuntinukas keliavo?
taniaaa parašė:
As naktimis irgi labai mazai miegu, kartais net tik po pora val. bet risu tai su padidejusiu kruviu darbe. Apie tases krovima irgi kartais pagalvoju, bet dar neturi…
Ilgai siuntinukas keliavo?
Pas mane jau plius 10kg. Taip labai nesijaučia,bet bijau kad per likusius menesius dar kokia 10 kg neprisidetu
Su pormu vaziavau gimdyti 63kg sverdama,tikiuosi ir su antru pavyks islaikyti toki svoru
Na ar visos jau žinote,kas pilvelyje gyvena? Mums tai nesirodo ? jau 3 kartus negali patvirtinti kas bus.....
Brouček parašė:
Aš po nauju irgi uzsisakysiu is George![]()
O sakykite, is kur uzsisakinejate?- koks internetinis psl. butu?.. ? Aciu.?
Būčka parašė:
Pas mane jau plius 10kg. Taip labai nesijaučia,bet bijau kad per likusius menesius dar kokia 10 kg neprisidetuSu pormu vaziavau gimdyti 63kg sverdama,tikiuosi i…
Pas mane +8kg, bet irgi nesijaucia ☺️, nebent kai sparciau paeinu, tada jauciu, kad padustu ir jau ne tos jegos, kaip kad anksciau buvo, o ir sunkiau susilenkti per pilveli, kazka tvarkant ir pan., bet naturalu, kai pilvelio gyventojas jame.?
O lyti mums jau nuo 11sav. itare
, gal del to, kad berniukas, o ir gydytojo akis gera pasitaike?..☺️ Ir kadangi daremes Nipt tyrima, tai is kraujo 99,9% pasako lyti.
O Jusu, tai kaip reikiant slapukauja
, jeigu jau trecia karta nesirodo. ?
Sypsena85 parašė:
Ech, Mamytes, nuraminkite mane,- siandien taip issigandau, kad automatiskai abiem rankom uzsidengiau veida, tai dabar taip bijausi tu visu prietaru. :verkia-mergait…
o kas per prietaras? pirma kart girdziu
Leidi parašė:
Pas mane tai net +11, baisu jau net ant svarstykliu lipti :/ nezinau svoris auga ir nieko padaryt negaliu ?
As 11priaugau irgi, is pradziu labai panikavau ir bijojau del svorio prieaugio, bet db kazkaip nesuku galvos. Svarbiausia, kad vaikelis sveikas butu, o tuos lasinius nuo sonu numesiu. Visi numeta, kas nori
o daugeliui net stengtis nereikia, sugrizta i pradini svori po keliu menesiu
Leidi parašė:
Pas mane tai net +11, baisu jau net ant svarstykliu lipti :/ nezinau svoris auga ir nieko padaryt negaliu ?
as jau +15 turiu ir nesuku galvos. viskas pagrinde i pilva suejo, gimda kai matavo tai ties virsutine kreive. tai negi dabar badauti pradesiu
svarbu viskas gerai leliui
Sviesioji_86 parašė:
o kas per prietaras? pirma kart girdziu![]()
Mano pusbrolis gime su raudonu plemu ant nosies, nes teta susieme uz nosies issigandus. Tai net nezinau... yra tokiu prietaru, neva issigandus negalima griebt uz saves niekur.. o cia jiems kiek toks sutapimas buvo gai nzn?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai