a2tia parašė:
Mes su maziuku nuo praeito ketv visa puokste pasigavom. Pradejo vemt, karsciuot ir viduriuot. Nuvaziavom i Santaras. I coronine vienute. Testai neigiami. Pagulde i …
Laikykites😊 kazkada juk turi pasibaigti ir pagereti😉
a2tia parašė:
Mes su maziuku nuo praeito ketv visa puokste pasigavom. Pradejo vemt, karsciuot ir viduriuot. Nuvaziavom i Santaras. I coronine vienute. Testai neigiami. Pagulde i …
Laikykites😊 kazkada juk turi pasibaigti ir pagereti😉
a2tia parašė:
Ojezau, sveikatos ir stiprybės jums 🙏
a2tia parašė:
Aciu uz palaikyma😉🤗
Aniger22. Kaip Jus jauciates?
Ačiū, jaučiamės pakenčiamai. Labai dideli galvos skausmai, sloga,šiek tiek kosulys, nejaučiu kvapų ir šiaip bendras nuovargis didžiulis. Valgyt norisi, bet suvalgius kelis kąsnius pykina, atrodo, kad visą vištą į skrandį susikiši. Aišku, kitiem blogiau būna, bet savijauta tikrai prasta, jėgų 0. Vaikai jau 4 dienas namie uždaryti stogą kelia... Jiems reik veiklos ir taškas, o kai taip jautiesi, tai tik pykt norisi, o ne žaist.... Na bet tikiu, kad jau tuoj pagerės.... Tuoj tuoj...
Gintare.gintare parašė:
Sveikos mamos,patarkite ką daryti mano mergina negeria nei vandens nei pieno nei arbatų..Na max kelis gurkšnius...ką daryti????🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
…
Duokite puodelį ir šaukštelį, šiaudelį... Tikrai pagers žaisdama
Gintare.gintare parašė:
Sveikos mamos,patarkite ką daryti mano mergina negeria nei vandens nei pieno nei arbatų..Na max kelis gurkšnius...ką daryti????🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
…
Aš verdu kompotus iš vaisių, uogų. Nededu cukraus. Labai mėgsta. Duodavau iš šaukštelio. Poto iš gertuvių. Iš buteliuko su žinduku. Viską išbandėm. Dabar geria nespėju virti.
Gintare.gintare parašė:
…
As tai siulyciau nieko kito is gerimu neduot tik vandeni ir vis siulyt, siulyt, siulyt. Kai ipras gerti vandenuka tik tada kaip koki deserta galima pasiulyt kitokiu gerimu. Mano abu vaikai, kol neiprato prie vandens, negavo kitokio gerimo. Ir dabar kai nori gert, geria tik vandeni, kitko neisiulysi.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai