@gnetuk parašė:
Na taip.
Mano vyrukas 36sav bet jau sveria 3.6kg ir skaito jau virs normos ribos
@gnetuk parašė:
Na taip.
IvetaAnd parašė:
Man ir 22![]()
Ir man 22 😇
skotaite parašė:
O jums matavo keli medikai? Man klinikose buvo nustatę, kad labai didelis vaikas, bet paskui akušerė iš naujo patikrino ir jis "sumažėjo"
tiesiog echoskopija gali ne visai tiksliai parodyti
skotaite parašė:
Mano 36 buvo 3.3 ir tai sake virs normos ribu, kad bus pakankamai didele
bora_bora parašė:
O jums matavo keli medikai? Man klinikose buvo nustatę, kad labai didelis vaikas, bet paskui akušerė iš naujo patikrino ir jis "sumažėjo"tiesiog echoskopija gal…
Tuo labiau, kad ten ir paklaida nurodo: man pasakė, kad paklaida 300 g ( echoskopas tiek davė) - tai sakyčiau nemažai
dubleS parašė:
O man tai toks klausimas, kaip yra su tualetiniais reikalais, kai gauni epidūrą? Sako, kad neleidžia vaikščiot. Gerai jei gimdymas greitai trunka, o jei kokia 20 va…
Kateteri i slapimo pūslę įveda, nes su epiduru net nejauti, kad nori šlapintis 😏
Katalėja parašė:
Man terminas 22 lakricio🙂 yra kam dar veliau?
Lapkričio 25 mano 👏
Svajone00 parašė:
Labas rytas, kiek daug besilukstenanciu! As jau po viskosiandien 00:36 gime mano sunaitelis. Nepaisant ankstyvumo ir visu prognoziu, kad bus mazesnis, gime 55 c…
Sveikinimai didžiausi! Svarbiausia gerai jaučiaties su leliuku 😍❤️
dubleS parašė:
O man tai toks klausimas, kaip yra su tualetiniais reikalais, kai gauni epidūrą? Sako, kad neleidžia vaikščiot. Gerai jei gimdymas greitai trunka, o jei kokia 20 va…
Tai palydės vyras iki wc, jei silpnumą kojose jausit, bet tikrai galėsit eiti nors ir 100kart į wc, nes bent jau mums per paskaitą sakė, kad reikia eiti į wc, nes atpalaiduojat raumenis, veikla geresnė, kažkas tokio
liucyy1 parašė:
o kaip jusu patirtis santarose?ar patenkinta? leido judeti-vaikscioti,sedet ant kamuolio? ar daznai uzeidavo akuseres/gydytojai?
As kolkas labai patenkinta. Viska leido iki epiduro pajungimo. Tada jau gulejau. Gimdziau sonu atsigulus. Man patiko, kazkaip lengviau. Kamuoli naudojau ir ramsciau visas palanges ir lovos dalis.
As pries savaite gi Antakalny pora naktu praleidau. Nezinau, gal man taip pasirode, bet Santarose lygis aukstesnis zenkliai. Jau vien tai, kad Antakalnis neturejo ph juosteliu patikrinti, ar vandenys lasa, ar tik isskyros. Echoskopo nedare. Pagulde ir tiek. Normalia gydytojo apziura tik sekmadieni turejau. O atvykau penktadieni nakti.
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai