lincik31 parašė:
Gal kas bandet tokius pamperius?
Superiniai. Naudojam nuo gimimo
lincik31 parašė:
Superiniai. Naudojam nuo gimimo
lincik31 parašė:
Taip little angel geri bent mums. O kelnaites little angel nelabai
lincik31 parašė:
Mes naudojame esame LB patenkintos
tikrai geros sauskelnės ;)
skaistaziede1 parašė:
Dėl kelnaičių pritsriu
skaistaziede1 parašė:
Dėl kelnaičių pritsriu, mums jos kažkaip vis smuko..nors nėra didelės, jeigu reikalas rimtesnis dažnai buvo avarijų du jomis
Sveikos merginos. Vis mes apie vaikus
turiu klausima apie jus, po nestumo kaip su svoriu reikalai? Kas jau atsistate i savo vezias senai, kam dar labiau nukrito ar laikosi isikibe tie kg
?
As po gimdymo per pirma menesi -3kg iki nestumo savo svorio, na o dabar per ziema as vel grizau i savo svori kuriuo ir taip nebuvau patenkinta...
realiai valgau nedaug,bet ta saldumynu trauka, negaliu...Maitinu dar pati, drastisku bandymu labai nenoriu nes ir taip pastebejau pradejo mazeti pienuko. O didesnes valios namie sportuot ar sveika mityba uzsiimti taip neturiu. Reikia kazkokio spyrio i uzpakali,su savim kovot
Gal Jus atskleisit savo buda koki?
sim-ali parašė:
Sveikos merginos. Vis mes apie vaikusturiu klausima apie jus, po nestumo kaip su svoriu reikalai? Kas jau atsistate i savo vezias senai, kam dar labiau nukrito …
Sveiki, pas mane susitvarkė svoris, taciau pilvukas kiek didesnis liko.. 🤔
Aš kitu klausimu, gal kas nors esate pirkusios šioje svetainėje? 🤔
Galvoju pirkti auto kėdutę https://www.naturalbabyshower.co.uk
sim-ali parašė:
Sveikos merginos. Vis mes apie vaikusturiu klausima apie jus, po nestumo kaip su svoriu reikalai? Kas jau atsistate i savo vezias senai, kam dar labiau nukrito …
Man per pirmą mėnesį buvo likę 1,5kg.... o bet tačiau...visą žiemą ryjau saldumynus, tai dabar +3-4kg nuo prieš nėštuminio svorio...
Vakar kaip tik tvarkiau spintas, išsitraukiau vasarinius rūbus ir mano nuostabai tilpau į visus! Bet pati matau, kad tie kg ant pilvo nugulė...o sportui neturiu valios, apie dietas išvis negali būti nei kalbos 🙈
Visą gyvenimą galėjau valgyti ką noriu, kada noriu ir kiek noriu... tai dabar šiek tiek liūdna, kad po gimdymo viskas pasikeitė 🤷♀️
A-guste parašė:
Man per pirmą mėnesį buvo likę 1,5kg.... o bet tačiau...visą žiemą ryjau saldumynus, tai dabar +3-4kg nuo prieš nėštuminio svorio...![]()
Paa mane taa pats, buvo dra maziau pora kg, bet per saldumynus... 🤔 🤦♀️ O šiaip tai irgi telpu į senus drabužius, bet matau, kad tikrai nesu tokia kokia buvau. 😊 O valios reikia labai 🤦♀️ pradėjau sukti lanką ir kartais vakare paaportuoti, bet ne kasdien 🤦♀️
sim-ali parašė:
Man nukritę papildomai -4 kg
Visi sako sudžiūvus
A-guste parašė:
Man per pirmą mėnesį buvo likę 1,5kg.... o bet tačiau...visą žiemą ryjau saldumynus, tai dabar +3-4kg nuo prieš nėštuminio svorio...![]()
Tai va tas pilvas toks minkstas, negrazus..
buvau pagalvojus gal begiot reikia pradet, vakare maziu grizes tetis priziures ir as sau varau miskais iki zaliuju ezeru, bet ir tai norisi kompanijos
galvojau kazkas kazkada rase lepicol ar kaip ten tabletes nusipirkt, tik nesuprantu jo poveikio kuom padeda ale mazinti svorio.. nu zodziu turbut kol vel negrisiu i darba tol taip ir raudosiu sau
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai